Skip to main content

Egyre többen vásárolnak maguknak egy szép kis nyaralót valamilyen vízparti vagy erdő közeli településen, hogy élvezhessék a friss levegőt, a csendet és a nyugalmat. Ám ezeket a kis lakokat be is kell rendezni! 

Ehhez adunk most pár tippet cikkünkben: megnézzük a VIP Kanapé bútoráruház klasszikus ülőgarnitúra termékeit, hogy mindenki tudjon ötletet meríteni a lakberendezéshez.

A nappali ékességei

Akármilyen házról is van szó, az biztos, hogy a nappali kiemelt szerepet kap: itt töltjük a szabadidőnk nagy részét, itt tévézünk, beszélgetünk a barátokkal, a családi kupaktanácsok helyszíne is ez.

Nem mindegy hát, milyen bútort teszünk ide. A legtöbben csak egy háromszemélyes kanapét vásárolnak a helyiségbe, esetleg egy fotellel vagy puffal teszik teljessé a szettet. Azonban, ha van rá mód, nagyobb az alapterület, érdemes lehet egy mutatós ülőgarnitúrát választani ide.

A vidéki házakban, nyaralókban jellemzően rusztikus, vintage vagy provence-i stílussal találkozunk, de a mediterrán, illetve a skandináv is egyre népszerűbb. Ennek megfelelően kell berendezni a nappalit is: jól válasszuk hát meg, milyen ülőbútor kerül ide!

Klasszikus ülőgarnitúrák

Vannak olyan klasszikus modellek, amelyek bármilyen stílusú helyiségben jól mutatnak – ilyenek a valódi bőr bútorok például. A VIP Kanapé oldalán jó pár divatos bőrkanapét, bőr ülőgarnitúrát találunk – sok esetben szín szerint is választhatunk.

A Casino 3+2+1 ülőgarnitúra például fekete és fehér színben is elérhető. A három elem mérete a következő:

  • 184 x 96 cm – 3-as kanapé
  • 160 x 96 cm – 2-es kanapé
  • 96 x 96 cm – fotel

Nagyon kényelmes is a bútor – az ülésmélysége 51 cm –, de sajnos nem ágyazható. Amennyiben ez fontos szempont, akkor másféle ülőgarnitúrát érdemes beszerezni a fent említett bútoráruházból.

Ilyen lehet például a Reggio 3+2+1 modell, amely állítható fejtámlákkal rendelkezik. Ezt választható szövettel kínálják, így a lakás hangulatához illő színben megrendelhető.

Egy örök kedvenc: Imperial 3+2+1

A vidéki otthonokban még most is gyakran találkozunk klasszikus, polgári stílusban berendezett nappalikkal. Itt a helyiség ékessége valóban maga a bútor. A filmekből is ismert Chesterfield stílusú kanapé nagyon illik ide!

A VIP Kanapénál az Imperial 3+2+1 termék az, amelyet tudunk ajánlani e célból. A típus jellegzetes képviselője: a háttámla és a hengeres kialakítású karfa egyforma magas, a kárpitozás pedig mélygombos. Nagyon szép és kényelmes bútor. Ez is kérhető többféle színben, kapható fix és nyitható változatban is. A fekvőfelülete 114 cm x 185 cm.

Kanapék motoros relax funkcióval

Érdemes még szót ejteni a motoros relax funkcióval is ellátott ülőbútorokról! Ezek inkább egy modern nappaliba illenek – vintage vagy retró stílus esetében válasszunk mást.

Ha azonban a többi bútorhoz jól passzol egy ilyen ülőgarnitúra, akkor bátran betehetjük a helyiségbe: a Prime 3+2+1 modell jó lehet, mert ez elemenként is megvásárolható, így a szoba méretének megfelelően tudjuk összeállítani a szettet. A nyaralókban pláne jól jön egy ilyen garnitúra!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5