Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel

Bővebben: A TikTok az új YouTube? 

Számtalan botrány övezte már a többnyire szórakoztató, kreatív és érdekes rövid videóiról ismert applikációt, a TikTokot. Az aktív felhasználóinak a száma mégis napról napra rohamosan növekszik. De mi lehet a titok a platform sikere mögött? Többek között erről is beszélgettünk Horváth Ádámmal, a NuHeadz Talent Management alapítójával.

 

Bővebben: Lepke lehet a sajóhídvégi per koronatanújaÉrdekes fordulatot vehet a sajóhídvégi erdőügy. Miután tavasszal a Kúria is az alperes hatóság javára döntött, helyben hagyva az újraerdősítési határozatot, most kiderült, hogy a területen Natura 2000 jelölő fajként nyilvántartott díszes tarkalepkék élnek, amelyek bizonyosan áldozatul esnének az előírt telepítésnek. Pikáns, hogy korábban éppen az alperes hivatkozott természetvédelmi indokokra.

 

Bővebben: Kinek adnád adód 1 %-át? Melyik videó a meggyőzőbb?Vajon melyik videó a jobb, és melyik győzi meg jobban a nézőt, hogy kinek adja adója egy százalékát? Néhány éve valósággal harc indult a nonprofit szervezetek között az anyagi támogatás elnyeréséért, hisz a legjobbak több tízmillió forintra is szert tehetnek, főleg akkor, ha a profitorientált szférából hívnak segítségül marketing szakértőket.

 

 

Hírlevél

Értesüljön időben oldalunk újdonságairól. Iratkozzon fel SPAM-MENTES népszerű cikkeinket tartalmazó hírlevelünkre.