Skip to main content

Margo szexbaba Yuri Tolochko 

Már tavasszal feleségül szerette volna venni szexbabáját Yuri Tolochko, kazah testépítő, oly nagy volt a szerelem, a koronavírus azonban közbeszólt.

A férfi akkor megfogadta, amint lehetséges lesz, bepótolják az elmaradt esküvőt.

hirdetés

Mint ahogy az alábbi videón is látszik, a ceremóniára nemrég került sor, adott erről hírt a Bild.

A felvétel szerint az egybegyült vendégsereg nagyon jól érezte magát, szintúgy az újdonsült férj is, aki korábban úgy nyilatkozott, elválaszthatatlan élete szerelmétől.

A videón azonban nem csak az esküvőről láthatunk boldog pillanatokat, bepillantást nyerhetünk, igaz csak pár képkocka erejéig, a hétköznapokba is, hogy él párjával a magát különben csak perverznek tituláló testépítő.

Bár vannak kételyeink, nem csak a hírekbe akart-e bekerülni a testépítő, a teljesség kedvéért meg kell jegyezni, hogy a szexbabák piaca évről évre növekszik, és ezzel kapcsolatban egyre több hír lát napvilágot a világsajtóban.

Nemrég Nancy Jecker a Washington Egyetem orvosi karának bioetika professzora publikált egy tanulmányt, melyben arról írt, a nyugdíjasok magányát szexbabákkal kellene, lehetne enyhíteni.

Közel egy éve pedig arról írt az Asia Times, hogy Kína vezető szexbaba gyártója, a WM Doll havonta 1500-2000 darabot állít elő a "szexuális segédeszközből", jórészt külföldre. 

Li Jin-he, kínai szociológus akkor úgy nyilatkozott, napjainkban a szexbabák az egyedül, magányosan élő (kínai) férfiak számára nem másnak, mint „szociális megoldásnak” tekintendők.

Szót ejtett ugyanakkor még arról is, hogy 2050-re az addigra teljesen fogyasztási cikké váló babákkal, illetve szexrobotokkal tölrött pásztorórák a szexuális aktusok felét fogják kitenni.

Szép új világ, ugye?

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás: BILD - Nyitókép forrása: Facebook

TOP 5