Skip to main content

Anna Lucy DeCinque eljegyzés szerelmi háromszög 

Anna és Lucy DeCinque pár éve ismerkedett meg Ben Byrne-nel, és azóta is együtt élnek párjukkal. Hármasban, Ausztráliában.

Az ikerpárról és a különös kapcsolatról régóta ad hírt a nemzetközi sajtó, Magyarországon a TLC csatornán ismerkedhettek meg a nézők a furcsa testvérekkel és a nem mindennapi szerelmi háromszöggel (Extrém Nővérek-Extreme Sisters).

hirdetés

Az ikrek korábban azzal kerültek a hírekbe, illetve arról tudósítottak a közösségi oldalakon, ezen belül például a meglehetősen aktív Facebook oldalukon, miszerint mindent együtt csinálnak, együtt élnek, együtt étkeznek, együtt alszanak, együtt plasztikáztatták magukat, sőt, ugyanazon férfin osztoznak még az ágyban is.

Ez természetesen egyáltalán nem esik nehezükre, nem is féltékenyek egymásra, hisz ahogy elmesélték a sajtónak, teljesen egyforma az ízlésük, így nem is furcsálták, hogy ugyanabba férfiba lettek szerelmesek.

Nemrég azt is hírül adták, hogy eljegyezték magukat a vőlegényükkel, Ausztráliában azonban nem házasodhatnak össze, hisz tiltja a törvény, így a mennyegzőt olyan országban tervezik lebonyolítani, ahol a jogszabályok erre lehetőséget adnak. 

Az ikrek nem csak a házasságot, hanem a gyermekáldást is közösen tervezik, e célból mesterséges megtermékenyítésen vennének részt, hogy mindketten egyszerre lehessenek várandósak.

Hogy mindebből mi fog megvalósulni, megtudhatjuk majd a hírekből, afelől nincs kétségünk. 

Az ikrekkel természetesen nem csak a média foglalkozik, hanem a tudomány is. Akit bővebben érdekelnek a tudományos eredmények, az látogasson el - ide kattintva - a Wikipédia oldalára. akad ott is érdekesség bőven.

Az alábbi videó mellett a TLC hazai Facebook oldalán is, ide kattintva, meg lehet nézni egy rövid összefoglalást magyar felirattal a szerelmi háromszögről.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás: TLC - Facebook - Nyitókép forrása: Facebook

TOP 5