Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Jay Stratton, az Egyesült Államok kormányának egyik magas rangú tisztviselője és a Titkosított Azonosítatlan Légi Jelenségek (UAP) munkacsoport korábbi igazgatója, hamarosan kiadja emlékiratait, amelyet a HarperCollins kiadó jelentet meg. 

A szerző ígéri, a könyvben a kormány titkos UFO-kutatásainak részleteiről is ír, azaz személyes tapasztalataira támaszkodva nyújt betekintést az UAP-vizsgálatok világába, adott hírt erről a The Hollywood Reporter.

hirdetés

Stratton több mint egy évtizeden át dolgozott olyan titkos kormányzati programokon, mint az AAWSAP és az AATIP, amelyek az UFO-k és a nem emberi intelligencia kutatására irányultak. Ezen munkája révén Stratton egyike azon kevés embereknek, akik a legtöbb információval rendelkeznek ezekről a jelenségekről.

Az emlékiratban Stratton részletesen tárgyalja az összegyűjtött bizonyítékokat, és azok lehetséges hatását az emberiség jövőjére. Mint megjegyezte:

„Az emberiség történetének új fejezete kezdődik. A nyilvánosságra hozatal folyamata megkezdődött" – ezzel utalva arra, hogy a kormány egyre inkább hajlandó felfedni, mit is tud valójában az UAP-król.

Az emlékirat megjelenése része annak a szélesebb folyamatnak, amely az utóbbi időben egyre nagyobb nyilvánosságot kap. Ebbe beletartoznak a kongresszusi meghallgatások és olyan kiszivárogtatók, mint David Grusch (kolléga) vallomásai, aki korábban azt állította, bizonyítékokkal rendelkezik a földönkívüli, nem emberi technológiákról.

Stratton könyve azonban új szintre emeli a nyilvános diskurzust, mivel egy olyan kulcsfontosságú személy szólal meg, aki közvetlenül részt vett ezekben a kutatásokban.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja Facebook oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

A NASA szerint 2050 körül találhatjuk meg az idegen életet az űrben

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Vlad Aivazovsky képe a Pixabay -en.

TOP 5