Mi sem lehet egyszerűbb és élvezetesebb munka egy édesszájú ember számára, mint pudingot kóstolni úgy, hogy még pénzt is kap érte. Ezt az álomállást ráadásul távmunkában kínálja egy brit pudinggyártó.

Egy héttel ezelőtt tette közzé álláshirdetését a brit Pots & Co cég, melyre eddig több mint 200 pályázó jelentkezett.

Hulladék Nélkül Gazdagabban

- A könyv ma akciósan, ide kattintva vásárolható meg. Egyet fizet, Kettőt kap! -

A hivatalosan részmunkaidősként meghirdett 3 hónapos állásért óránként bruttó 15 fontot (közel 5500 forint) fizetnek, igaz, ez nem egy napi 8 órás munka, hanem csak havonként egy alkalomról szól a különleges munkakapcsolat.

A cég egy álláskereső portálon tette közzé hirdetését amely szerint a Pots & Co-nál kivételes pudingokat készítenek Londonban, melyet a vásárlók Anglia szerte élvezhetnek.

A pudingkóstolók visszajelzése kulcsfontosságú azért, hogy a termékek továbbra is a legmagasabb színvonalúak maradjanak.

A kósolókkal a fejlesztés alatt álló új termékekeket is megosztják, így a sós karamell, a csokis ganache (magyarul párizsi krém), valamint a citrom és lime ízesítésű pudiongokatők ismerhetik meg először a nagyközönség soraiból.

A kóstolói munkakör fontos része, hogy a fogyasztó objektív és őszinte visszajelzést adjon a pudingok ízéről, megjelenéséről és textúrájáról, továbbá világosan és pontosan írja le a termékeket és az azok közti különbségeket.

Az étkezési korlátokkal, mint intoleranciával vagy allergiával élők nem vehetnek részt a teszteken, a pudingok ugyanis glutént, dióféléket és tejterméket tartalmaznak.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kacsolódó anyagok: 

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu