Skip to main content

Fürdőszobánkat rengeteg berendezési tárggyal és kiegészítővel tehetjük egyedivé, és varázsolhatjuk a saját ízlésvilágunk relaxáló szigetévé. Mielőtt összeválogatnánk a berendezést fontos tisztáznunk magunkban, hogy milyen stílusú fürdőt képzelünk el. Választhatunk modern, letisztult darabokat vagy egészen tradicionális, romantikus stílusú berendezést, de akár rattan bútorok kiegészítésével a mediterrán stílust is megvalósíthatjuk.

Ha szeretnénk, hogy a fürdőszobánk letisztult, modern ízlésvilágot tükrözzön, akkor jó választás a Roca Urban nevű mosdókollekciója. A spanyol szanitergyártó cég úgy érezhette, hogy egy egyszerű vonalvezetésű, fehér színű mosdókagylót remekül fel lehetne dobni néhány nagyvárost ábrázoló képpel, és sikerült is nekik.

Ennek segítségével Rio, London, New York, Sanghaj, Barcelona és Berlin is beköltözhet a fürdőszobánkba. Ezek a képek nemcsak dekoratívak, hanem a világutazóknak vagy a honvággyal küzdőknek is remek választás.A cég természetesen a design mellett ügyelt a környezetvédelemre és az energiatakarékosságra is, így a mosdók 40x40 centisek.

Ez a méret ideális, hiszen így a kényelmesek, ugyanakkor viszonylag sekélyek is, melynek köszönhetően el tudjuk kerülni a felesleges vízhasználatot.Fontos odafigyelnünk arra, hogy mennyi vizet folyatunk el feleslegesen, a cég üzenete is egyértelműen erre hajaz. Az üzenet lényege, hogy luxuskörülmények között is oda kell figyelnünk a Földre és tennünk kell a környezetvédelemért.

Óvjuk hát a vízkészleteinket, és ne használjunk feleslegesen a szükséges mennyiségnél többet az oly értékes ivóvízből!

Forrás: http://napiotthon.hu/cikk/3.1062/Lass-vilagot-design-mosdokagylok

TOP 5