Skip to main content

A CreativeAds Blog Facebook oldalának követői nemrégiben találkozhattak olyan tapétával, mely hő hatására kivirágzik. Az ötlet kétségtelenül jópofa de van hova tovább. A szingapúri JWT reklámgynökség egészen extrém ötlettel lepte meg a megrendelőt, nevezetesen az Unilevert, amikor legújabb tusfürdőjüknek a Lux Magical Spell-nek kitalálták az alábbi kampányt.

Az ötlet nagyon egyszerű volt. Különböző fitness termek, wellness és spa fürdők női zuhanyzóiba elhelyeztek a tusfürdőből minta darabokat, hogy emlékezetessé tegyék a hölgyek számára a tusolást. Mindez persze édeskevés, még ha finom orchidea illatú termékről van szó akkor is, így muszáj volt valami csavart belevinni.

Így történt hát, hogy a zuhanyzó falait matricákkal vonták be, amiken egy speciális tinta volt. Vízzel érintkezve pedig a fehér tinta eltűnt és megjelentek a csodálatos, lila színben pompázó orchideák a csempén. Igazán extrém élmény lehetett a hölgyek számára egy ilyen környezetben levezetni a feszültséget.

A tinta természetesen aktiválódik száradáskor is, így egész sok ember napját fel tudja dobni, nem beszélve arról, hogy közben a tusfürdő márka is biztos vagyok benne, hogy rögzül a fejekben.

Akit "élőben" is érdekel, hogy jelennek meg a lila virágok, tekintse meg az erről készül rövid videót.

Forrás: http://creativeads.blog.hu/2012/09/10/tusolj_orchideak_kozt

TOP 5