Pepi ASTRASUN 

Jákópapagájt adományozott az ASTRASUN a Veresegyházi Medveotthonnak. A húsz éves, beszédes és barátságos Pepi, aki korábban irodai kabalamadárként is „dolgozott”, az első papagáj a mackók között.

A jákópapagáj dr. Keresztes Attila, a napelemes rendszerekkel kapcsolatban teljes körű szolgáltatást nyújtó ASTRASUN igazgatójának házikedvence volt, de egy családi otthonnál több ingerre és foglalkozásra volt szüksége.

Pepi szereti a nyüzsgést, így a Veresegyházi Medveotthon MaciZoo egységében lelt új otthonra: az itt folyó gyerektáborok, foglalkozások, csapatépítők remélhetőleg tartósan lekötik a figyelmét.

Nagy József Attila, a Medveotthont fenntartó Veresegyház Város Önkormányzat Gazdasági és Műszaki Ellátó Szervezetének igazgatója elárulta:

Pepi nem sokáig marad társ nélkül, mert további papagájok beszerzését tervezik.

Az ASTRASUN azért választotta küldetésének a napenergia hasznosításának minél szélesebb körű elterjesztését, mert fontosnak tartja az élővilág védelmét, és emiatt szívesen áll zöld törekvések, állatvédő, szemléletformáló kezdeményezések mögé.

„A Veresegyházi Medveotthon magas minőségű tevékenységet végez e téren, és mivel mi magunk is a minőségre esküszünk, ez különösen szimpatikussá tette őket. Pepi a legjobb helyre került, és bízunk benne, hogy a jákópapagáj további együttműködések előfutára.” – összegzett Dr. Keresztes Attila.

A tiszteletbeli ASTRASUN-munkatárs Pepi jelenleg az intézmény plüssmackógyűjteményt is bemutató kiállítóterében fogadja leendő rajongóit.

ForrásASTRASUN 

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu