Skip to main content

Az Obama kormány nem szereti azokat, akik ellen próbálnak állni a genetikailag módosított élelmiszerek világméretű terjesztésének.

Egy sokkoló új jelentés, ami az egyik legnagyobb német napilapban jelent meg, azt állítja, hogy Monsanto, az amerikai hadsereg és az amerikai kormány összejátszottak abban, hogy megzavarják és megpróbálják felfüggeszteni a GMO-ellenes aktivistákat és a független tudósokat, akik életüket a genetikailag módosított élelmiszerek tanulmányozásának és az ellenük való harcnak szentelték.

Mint kiderült a “Sustainable Pulse” folyóiratból július 13-án, a német “Süddeutsche Zeitung” napilap részletes információkat közölt arról, hogy az amerikai kormány hogyan ösztönzi a Monsantoval összefonódó cégek működését.

A jelentés címe: ” A gonosz Monsanto Csoport “. A tanulmány leírja az új hipermodern cyber háborút az öko-aktivisták és független tudósok és támogatóik ellen.

(A folyóiratban közölt cikk itt érhető el: http://sustainablepulse.com/2013/07/13/the-sinister-monsanto-group-agent-orange-to-genetically-modified-corn/#.UgoJftK8DzU)

Forrás: http://naturahirek.hu/20-megvalosult-osszeeskuves-elmelet/

TOP 5