Skip to main content
okos riasztó alarmdirect.hu

Az okos riasztó létjogosultsága ma már megkérdőjelezhetetlen. 

A biztonságtechnikai eszközök szóban forgó modern változata számos felbecsülhetetlen értékű, utánozhatatlan előnnyel jár, amelyek mellett lehetetlen szó nélkül elmenni. A mostani bejegyzésünkben ezeket a vitathatatlan értékeket vesszük górcső alá.

A kamerarendszereknél már régóta népszerű funkció

A kültéri és beltéri kamerarendszerek esetében már régóta nagy népszerűségnek örvend a távoli betekintés lehetősége. E funkciónak köszönhetően az ingatlan tulajdonosai bármely pontján is a tartózkodnak a világnak, bármikor leellenőrizhetik az odahaza történteket, aktuális képet kapva az adott eseményekről. Ez a tendencia a lakásrisztók esetében is egyre nagyobb relevanciával bír, hiszen azt látjuk, számos megrendelő az okos riasztók mellett teszi le a szavazatát a hagyományos elven működő egységekkel szemben.

Hogyan kell elképzelni a távoli irányítást az okos riasztók esetében?

A modern okos riasztók esetében a be- és kikapcsolás távolról ütemezhető. A rendszer aktuális állapotának ellenőrzése is elvégezhető távolról. Ebben nyújt a felhasználóknak nagy segítséget a rendszerrel összehangolt mobil applikáció. Az okos elven működő lakásriasztó távoli vezérlésű üzemeltetésének egyik alapfeltétele, hogy az ingatlannál legyen internetes kapcsolat.

A riasztórendszerek legújabb generációja

Izgalmas világ ez, amelyben a folytonos változások, fejlesztések uralják a terepet. Hála a folyamatos fejlesztéseknek, a megrendelők ma már a riasztótrendszerek legmodernebb típusait érhetik el, ráadásul kitűnő ár/érték arányban. E riasztók a biztonságos működés, a klasszikus megoldások és legmodernebb innovációk tökélyre fejlesztett kombinációi.

A csúcstechnológiás riasztók egyébként nemcsak a családi házak, de irodák, kereskedelmi egységek, hivatalos intézmények és céges objektumok kedvelt biztonságtechnikai eszközei is. Hazánkban a Paradox, a DSC és a magyar MARK32 GSM számítanak a legkedveltebb berendezéseknek. A minőségi kiépítésért pedig az Alarmdirect profi csapata kezeskedik.

Nyitókép forrása: seo101.hu licence alapján - elements.envato

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5