Skip to main content
kutyatáp falatozoo.hu

Ha egy négytappancsossal osztod meg a mindennapjaidat, akkor te is tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy a korgó kutyapocakkal nem lehet csak úgy viccelni. Vannak olyan ebek, amelyekhez képest az atomóra semmi, hiszen másodpercre pontosan jelzik, hogy mikor jött el a tál megtöltésének időpontja. 

Az etetés sokféle módon történhet, választhatsz száraz vagy nedves kutyatápot, amelyek ideális összetételben tartalmazzák a szőrmók pajtásod számára szükséges tápanyagokat, vitaminokat, rostokat és nyomelemeket is. Persze csak abban az esetben, ha minőségi kutyaeleségről beszélünk.

Természetes étrend

A gondos és lelkiismeretes kutyagazdák ugyanis olyan eleséget választanak kedvencüknek, amely garantáltan ellátja őt minden szükséges tápanyaggal. A Falatozoo.hu állateledel webáruház ACANA kutyatápjai tele vannak tápláló húsokkal, de nem tartalmaznak semmiféle magas glikémiás szénhidrátokat, növényi fehérjéket, szintetikus adalékanyagokat. Lényegében nincs bennük olyan, ami nem része egyébként a ragadozók táplálékának. No de akkor mi van benne, kérdezheted. Sok-sok friss vagy nyers hús, mérsékelt szénhidrát és nagyon jó minőségű porcok és belsőségek. 

A kutyák emésztőrendszerének anatómiai felépítése lényegében még ma is ugyanolyan, mint vadon élő farkas rokonáé, így az ACANA ezt alkalmazza a táplálás koncepciójában: az ételeknek tükrözniük kell a természetes étrendben található húsok mennyiségét, frissességét és változatosságát.

Semmi gabona, magas fehérjetartalom és sokféle hús

A kanadai Alberta tartományban lévő ACANA cég termékei nemcsak az amerikai kontinensen és Európában, de mára már az egész világon ismertek és nagyon kedveltek. Nem is csoda, hiszen már a kilencvenes évek eleje óta szenvedélyesen kutatnak és a legfejlettebb technológiákat alkalmazva saját üzemükben gyártják a finomabbnál finomabb eleségeket kutyáknak, de macsekoknak is. Több mint 30-féle húst és legalább 35-féle belsőséget használnak az igazán gazdag választék elkészítéséhez. Valószínűleg hatalmas farokcsóválásokkal fogja megköszönni hűséges és evésre általában mindig kapható kutyapajtásod, ha megkóstoltatod vele ezeket a remek tápokat.

Sokféle szempont szerint választhatsz

A Falatozoo.hu állateledel webáruház ACANA kutyatápjaiban szárnyasfélék, hal, bárány, sertés- és marhahús biztosítja a magas fehérjetartalmat. Minden életkorú egyed számára választhatsz kiváló tápokat, s még csirkehúsmentes, hipoallergén, gabona- és/vagy gluténmentes eleségeket is beszerezhetsz. De még a fogyókúrára fogott vagy az ivartalanított kutyusok fogára való finom eledel is beszerezhető.

Gazdi legyen a talpán, aki ennyi finomság közül könnyedén tud választani. Szerencsére van olyan termék, ami kisebb kiszerelésben is megvásárolható, így nem lesz akadálya annak, hogy többféle ízvilággal is megismerkedhessen kis vagy nagyobbacska kedvenced. 

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5