Skip to main content
munkavédelmi kesztyű

Egy jó minőségű munkavédelmi kesztyű aduász az ipar széles területén dolgozóknak, legyen szó bármely iparágról. Miért is válaszd a Milwaukee márkát, miben jobb, mint a többi? Megmutatjuk! 

Kétkezi munkánál a szemek és a kezek védelme a legfontosabb, utóbbiról gondoskodik egy minőségi munkavédelmi kesztyű. Nélküle el sem lehetne kezdeni a hétköznapi munkahelyi teendőket. A Penta Elektrik Milwaukee kesztyűi között böngészve beszerezhetünk egy (vagy több) megfelelő párat, hogy megvédjük magunkat a sérülésektől.

A jó munkavédelmi kesztyű

Sok kritériumnak meg kell felelnie egy munkavédelmi kesztyűnek, hogy az iparban dolgozók biztonsággal használhassák és egyből az adott márkára essen a választásuk. Mivel ez a piac is igen telített, alaposan át kell nézni az egyes fajták nyújtotta előnyöket, tulajdonságokat. 

Általánosságban azonban igaz, hogy egy jó munkavédelmi kesztyű megfelelően illeszkedik a kézre, mérethelyes, minőségi anyagból készül. Rendelkezik biztonsági minősítéssel, ami megfelel a munkahelyi követelményeknek. Kényelmes, hiszen egész nap hordja gazdája, jól szellőzik és jól is tapad. 

A Milwaukee kesztyű elérhető fajtái

  • Vágásbiztos kesztyűk - sem az olaj, sem a vágás, sem a szúrás nem bántja a kezet, ha ez a kesztyű van rajta, és extra védelemmel látja el azokat a fémmegmunkálási folyamatokkor is. Ha szükség van rá, téli kivitelben is megrendelhetőek.
  • Ütésálló/ütésbiztos kesztyűk - az AMORTEX technológiának köszönhetően ezek az igen tartós ruhadarabok rendkívüli módon védik a tenyeret, a kézfejet és az ujjat. Építőiparban, gépészeti munkák során vagy nehéz tárgyakkal való munka esetére ajánlott, mert ilyenkor magasabb a sérülések kockázata.
  • Ujjvég nélküli kesztyűk - ezek légáteresztő anyagból készült fajták, melynél az ujjvég szabadon marad, mert nagy kézügyességet igénylő munkák során ajánlott a viseletük. Akár egész nap hordhatóak, mert nedvességelvezető bélés van bennük.
  • Bőrkesztyűk és hibrid bőrkesztyűk - tartósság és ellenálló képesség jellemzi ezeket a termékeket, a bőr kevéssé kopik, ellenáll a vágásoknak és sérüléseknek, a hibrid kesztyűkben található szintetikus anyagok pedig rendkívül tartósak, nem szakadnak el. Jellemzően asztalosok, építőipari szakemberek, tetőfedők rendelik ezeket, mert az ő munkájukhoz a legjobb választásnak bizonyulnak.

Így őrizd meg sokáig a kesztyűdet

Bár a minőségi kesztyűknél nem kell félni attól, hogy hamar elkopnak vagy elszakadnak, ezeket a termékeket sem árt kitüntetett figyelemmel kezelni. Így sokáig használhatjuk őket munkánk során. Ezért aztán rendszeresen tisztítsuk őket a megfelelő anyagokkal és mosószerekkel.

Nem árt a gyakori karbantartás sem, és ellenőrizni kell a termékeket a kopás vagy sérülések szempontjából is. Ha lyukas vagy szakadt, javítsuk ki vagy cseréljük le, mert ha nem így teszünk, megnöveljük a saját sérüléseink kockázatát.

Ruházzunk be egy megfelelő kesztyűbe, és tudjuk biztonságban a kezeinket!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5