Skip to main content
zefi-reklamajandek.hu

A promóciós termékek jelenlétét gyakran észre sem vesszük, pedig szinte garantáltan található legalább egy ilyen eszköz vagy kiegészítő minden otthonban. Gondolunk itt egy céges logóval ellátott bögrére, tollra, irattartóra vagy noteszre. Ezeket azonban nemcsak ügyfeleknek, hanem üzleti partnereknek is adhatjuk.

Miért érdemes vállalkozóknak adni promóciós terméket?

A Zefi Reklámajándék termékei között számtalan olyan tárgyat találhatunk, amelyek üzleti környezetben is megállják a helyüket. Az esetek többségében ilyen ajándékokat általában meglévő és potenciális ügyfeleknek szokás adni, pedig céges partnereknek is nyugodtan összeállíthatunk egy csomagot.

Például egy új üzleti partnerrel történő első tárgyalás során tökéletes indítás lehet egy ilyen csomag átadása, amiben a vállalatunk tevékenységéhez illeszkedő ajándékok találhatóak, természetesen mind egyedi arculattal ellátva, ami lehet a logó, egy szlogen vagy az elérhetőség is. Ugyanúgy meglévő partnereket is díjazhatunk, meglephetünk ilyen módon, az első évfordulóra adhatunk egy trófeát is, vagy egy sikeres év zárása alkalmából valamilyen meglepetést.

A lehetőségek száma szinte végtelen, hisz több ezer termék közül válogathatunk, azonban van pár tényező, amire feltétlenül oda kell figyelni. Az egyik ilyen a minőség, amiről akkor sem szabad megfeledkezni, ha ügyfeleknek adunk ajándékot. Ezek a termékek ugyanúgy a céget képviselik, mint a többi szolgáltatásunk. Ha rossz a minőség, vagy könnyen eltörik, haszontalan, akkor a vállalatról is könnyen kialakulhat ez a vélemény. Ezért sem szabad elkapkodni a választást.

Akár a cég üzenetét is erősíthetjük

Konkrétan aszerint is válogathatunk ajándékokat, hogy mivel foglalkozik a vállalkozás. Pénzügyi területen választhatunk pénztárcát vagy esernyőt, ami az anyagi védelmet szimbolizálja. Autószerelők különböző szerszámokat, egyéb autóápolási kellékeket is elláthatnak egyedi arculattal.

Irodák, IT-szektor pedig bögréket, pendrive-okat is adhatnak ajándékba. Érdemes rászánni egy kis időt, és kiválasztani legalább 3-4 féle terméket, amelyeket aztán egyedi grafikával látunk el. 

Belső és külső ajándék egyaránt

Promóciós termékeket nemcsak üzleti tárgyalás során lehet adni, hanem saját munkatársaknak és meglévő, valamint új ügyfeleknek is. Ezzel nem csupán a bevételeket növelhetjük idővel, hanem a cégbe vetett bizalmat, a brand értékét is erősíthetjük. Az elégedett munkatárs mindenki számára fontos.

Ha rendszeresen megjelenünk céges rendezvényeken, összejöveteleken, jótékonysági eseményeken, valamint a karácsonyi, húsvéti és újévi “bulikat” sem hagyjuk ki, az rövid és hosszú távon egyaránt pozitív hatással lesz a vállalat megítélésére és bevételeire. Az eszköz (promóciós termék) minden cég számára elérhető, a kérdés az, hogy ki, mikor és hogyan használja azt.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5