Skip to main content
mixertanfolyam.hu

A kép csak illusztráció (Forrás: Pexels)

Először gondoljuk át, milyen információk vannak a birtokunkban arról a személyről, akinek karácsonyi ajándékot keresünk. 

Vannak családok, akik neveket húznak, és mindenki csak egy embernek vesz ajándékot, mert népes a család, sokan vannak. Egyeseknek nem jelent gondot, pillanatok alatt remek ötletek jutnak az eszükbe, de akadnak tanácstalanok és halogatók.

Ez a cikk azoknak íródott, akik még nem döntöttek az ajándékok felől, és szükségük lehet segítségre, mert sürget az idő.

Praktikus karácsonyi ajándékok…

Vajon a karácsonyi ajándék tényleg praktikus kell, hogy legyen? Nem teljes mértékben tudok ezzel azonosulni. Hogy miért? Mert az ajándék lényege, hogy szívből jöjjön, nem pedig az, hogy praktikus, hasznos legyen. Ha vásárolt ajándékról van szó, akkor nyilván nem árt szem előtt tartani, hogy valamiből ne vegyük meg a harmadik vagy negyedik darabot egy háztartásba feleslegesen. A karácsony lényege az együttlét öröme, és bármi legyen is a meglepetés, adjuk sok-sok szeretettel!

Mi lehet praktikus ajándék?

Elsősorban mindenkinek valami műszaki cikk jut eszébe, vagy egy hasznos tároló, egy okos megoldás stb. De praktikus lehet például egy tanfolyam is ajándékba, hiszen a személyiség megújulhat általa. A budapesti vendéglátós képzések választéka széles, nézelődj bátran, hogy megtudd, valójában milyen jellegű képzések érdekelnek téged!

Mixer tanfolyamok

Mixer tanfolyamok közül sokfélét kínálnak, profiktól tanulhatsz, lássunk néhányat! Vannak alapfokú és haladó bármixer képzések Budapesten és vidéken. De jelentkezhetsz American bartending tanfolyamra, és remek ötlet egy profi bártender csomag is ajándékba! A bár és a bártender mindig meghatározó, központi szerepet tölt be egy vendéglátó egységben. Az egyik tanfolyamnak köszönhetően Flair bártender is lehetsz; a különbség abban rejlik, hogy a finom koktélok készítése közben show-t varázsol, hiszen feladatai közé tartozik az emberek látványos szórakoztatása is. A Molekuláris mixológia tanfolyam érdekes lehet, és nem utolsó sorban a koktél díszítő kurzus is sokakat érdekelhet.

Praktikus karácsonyi ajándék ötletek

Mindegy, hogy vállalkozónak, otthonteremtőnek, családanyának, konyhatündérnek, életmódváltónak vagy kreatív embernek keresünk ajándékot, a lényeg, hogy szívből jöjjön, és lényeges az is, hogy ne legyen felesleges. Erre jó példák:

műszaki cikkek, konyhai felszerelések, gépek

bérlet (színház, sport stb.)

nyelvtanfolyamok és egyéb képzések

apró praktikus dolgok, amik segítségünkre lehetnek, pl.: nagyító, zseblámpa, sportszer stb.

okos termékek

funkcionális tárolók, tároló rendszerek.

Összegezve

Összességében elmondható, hogy bármilyen ajándék jó lehet. De a praktikusság egyeseknek fontos szempont, ezért ajánlottunk néhány példát, melyek közül válogatni lehet. Praktikus kategória egy okos óra, funkcionális tárolók és tároló rendszerek, de szuper jól jöhet bárkinek egy képzés, mely segít a megújulásban, és egy praktikus szakma elsajátításában. Ha szereted a koktélokat, miért csak idd, ha keverheted is? Légy mixer vagy akár barista, bárhol a világon – szárazföldön és hajón egyaránt - tárt karokkal várnak ezekkel a praktikus, piacképes szakmákkal.

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Chevanon Photography: - pexels

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5