Skip to main content
RS Bútor

Kép forrása: RS Bútor

A fotel személyes ügy, már csak ezért sem mindegy, milyet viszünk haza.

Ön is szeret egy könyvvel bekuckózni eseténként? A fotel a nappalijának éke, ami bármely unalmas sarkot feldobhat. Rendkívül sokoldalú bútor, amely számos funkciót elláthat az otthonában.

A fotelek elhelyezése a szobában személyessé varázsolhatja a teret. A vonzereje abban rejlik, hogy bárhol elhelyezhető – legyen egy hangulatos olvasósarok a hálószobában, vagy egy látványelem a nappaliban.

Ellentétben a kanapé vásárlásával, ahol a hangsúly a többiek kényelmének biztosításán van, a fotel választása lehetővé teszi, hogy a saját preferenciáit helyezze előtérbe. Ha szeret a színekkel, mintákkal vagy formákkal kísérletezni, akkor a fotel remek kiindulópont.

A testreszabás szintén kulcsfontosságú: számos modell esetében különböző a hátmagasság, az ülésmélység és a töltet a személyre szabott kényelem érdekében.

A szemet gyönyörködtető és hívogató megjelenés érdekében válasszon olyan fotelt, amelynek anyaga kontrasztban áll a kanapéval. A különböző színek és textúrák keverése egy szobában érdekesebbé teszi az összhatást.

Kiválasztáskor gondolja át, hogyan fog együtt mutatni az összes darab: ez magába foglalja a dohányzóasztalt, az asztalt és az egyéb berendezési tárgyakat is.

Ha a nappalija kicsi, válasszon karcsú, lábakkal ellátott dizájnt, ne szilárd alapot, hogy ilyen módon is maximalizálja a térérzetet. Ügyeljen arra is, hogy a fotel mérete és elhelyezése lehetővé tegye az emberek könnyű mozgását.

Fontolja meg a fotel kisasztallal és egy állólámpával való összekapcsolását, hogy hívogató zónát alakítson ki.

Milyen fotelek a legtrendibbek az idén?

Az európai trendek azt mutatják, hogy az elmúlt néhány szezon laza esztétikája lassan utat nyit egy elegánsabb, felnőtt stílus felé. A párizsi és kölni bútorvásárokon idén debütáló foteleknek telt, dús sziluettje volt, gazdag és fényűző, semleges, sötétkék és lágy rózsaszín szövetekkel voltak kárpitozva.

A tervezők bársony és egyéb luxus anyagokat, valamint gazdag árnyalatú felületeket alkalmaztak, hogy kényelmes foteleket hozzanak létre, amelyek valódi hatást gyakorolnak a helyiségre.

Nyitókép forrása: RS Bútor 

Szponzorált tartalom - Hirdetés (X)

TOP 5