Skip to main content

A legtöbben nem szeretjük mások előtt élni az életünket, így amikor otthon tartózkodunk, szeretnénk magunkban és nyugalmasan élvezni minden percet – nemcsak a lakásban, hanem odakint a teraszon és a kertben is. 

A kerítések kezdetben a magántulajdon védelmét voltak hivatottak szolgálni, majd később a státuszt is szimbolizálták. Ezek részben ma is megvannak, de nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a magánéletünket is védelmezzék, így sok esetben készülnek zárt formában.

Bár ezzel a kilátást is gátolják, de tökéletesen megfelelnek elsődleges céljuknak. Zavaró lehet kint tartózkodni egy forgalmas utcában lévő telken vagy ha buszmegálló van az ingatlan előtt, vagy ha nem tudsz szabadulni a kémlelő szomszédoktól. Ha szeretnéd megvédeni a privát szférádat, a zárt alumínium kerítés léc lehet jó választás a Kerítés Profiltól!

Változatos kerítések

Nemcsak a kialakítás módja lehet változatos, de az építéshez használt anyagok is szabadon választhatók és variálhatók. Célszerű az esztétikai szempontokon túl az egyes anyagok tartósságát és karbantartási igényét is számításba venni.

Gondozásmentes anyagok választása esetén ugyanis mentesülsz a karbantartás munka-, idő- és költségigényes feladatától. A tetszetős és közkedvelt fakerítések esetében ez ugyanis rendszeres, 1-2 évente ismétlődő csiszolást, festést és javításokat jelent. Ennek elmaradása esetén előbb-utóbb megcsúnyul a szerkezet, és olyan mértékű állagromlást szenved el, hogy cseréje válik szükségessé.

A klasszikus fémkerítések esetében is ugyanez a helyzet, bár ritkábban kell sort keríteni a festésre, de talán még nagyobb macerával jár. Bár ellenáll az időjárás viszontagságainak, de homogén kőkerítést ma már ritkán építünk, ezt az anyagot leginkább lábazatként használjuk. Az alumínium ideális gondozásmentes megoldást kínál.

Egy igazán előnyös kerítés-alapanyag

Az alumínium kitűnő választást jelent, ha a kerítés kialakításáról határozunk, ugyanis ellenáll az erős UV-sugárzásnak, az esőnek, a hónak, a fagyoknak, továbbá masszív, strapabíró, szél- és viharálló.

Amiatt sem kell aggódni, hogy a kártevők megtámadják, ugyanis nem tudnak ártani neki. Ha fontos számodra a minőség, a tartósság és az esztétikus megjelenés, az alumíniumkerítés ideális lesz számodra. És ha aggódnál az elsőre magasnak tűnő ár miatt, számolj utána, hogy egy rendszeres karbantartást igénylő fakerítés mennyibe kerül a teljes élettartamra vetítve, a rengeteg karbantartás költségeivel számolva! Ugye, összességében így már nem is tűnik drágának?

Zavartalan magánélet

Szívesen és gyakran tartózkodsz a kertben és a teraszon, de zavar, hogy napozás, fürdés, pihenés közben látnak a járókelők és a szomszédok? Szeretnél nyugodtan pihenni, vagy csak meghittebb környezeteben tölteni az időt? Válaszd a nyugalmat, voksolj a zárt alumíniumkerítésre!

Az egymásba illesztett alulécekkel kialakított lábazatos vagy lábazat nélküli, igényeid szerinti magasságú zárt kerítés tökéletes megoldást nyújt!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5