Skip to main content

A lakásunk felújítása, átalakítása során az egyik legizgalmasabb projekt kétségkívül a fürdőszobánk kialakítása, berendezése. A megfelelő bútordarabok mellett a különböző szaniterek beszerzéséről is gondoskodnunk kell, amik lehetőséget adnak a vízhasználatra. 

Ezek közé tartoznak többek között a mosdókagylók is, ahol el tudunk végezni olyan műveleteket, mint amilyen például a fog- és kézmosás vagy arctisztítás. Ha kicsit jobban is elmélyedünk a Global Viva Market mosdókagyló kínálatának felfedezésében, akkor láthatjuk, hogy e téren milyen sokféle megoldás közül választhatunk. 

Ennek megvan az az előnye, hogy azt választhatjuk, amelyik a leginkább tetszik és ami a legjobban passzol a fürdőszobánkba. Mielőtt azonban bármelyik mellett is letennénk a voksunkat, érdemes kicsit jobban is megismerni az egyes mosdókagylótípusokat.

Pultra építhető mosdókagylók

Manapság igen divatos megoldás, hogy a mosdókagyló egy polcos vagy fiókos fürdőszoba szekrényre van ráépítve. Ez nemcsak dizájnos, hanem praktikus is egyben, hiszen így a mosdónál állva minden fontos fürdőszobai kellék kéznél van.

Sok esetben a mosdókagyló melletti pultrész is lehetőséget ad a tárgyak elhelyezésére, kerülhet ide például szappan, folyékony kéztisztító vagy akár egy-egy kisebb dekoráció is. A csaptelep beépítésre kerülhet a pultba, de a mosdókagyló oldalsó részébe is, a mosdótálak pedig kerek és szögletes kivitelben is készülhetnek.

Falra szerelhető és sarok mosdókagylók

Nem csak a beépíthető típusok közül választhatunk, ugyanis vannak falra szerelhető és a sarokban elhelyezhető modellek is. A fali mosdók rögzítéséhez csak egy szabad falfelületre van szükség, ezek állhatnak önmagukban, de lehet alájuk tenni egy szekrényt is, ha igény van rá. A sarok mosdókagylók két oldala derékszöget zár be egymással, ami lehetővé teszi, hogy valamelyik sarokrészen helyezzük el őket.

Dupla mosdókagylók

Sokszor előfordulhat, hogy a párunkkal vagy a családunk többi tagjával egy időben ébredünk, ami egyúttal azt is jelenti, hogy nagyjából ugyanakkor szeretnénk elvégezni a szokásos fürdőszobai tevékenységeinket.

Erre kiváló megoldást nyújtanak a dupla mosdókagylók, ha ugyanis ezek rendelkezésre állnak, akkor nem kell hosszasan várakozni, mire végre felszabadul a fürdő, és mi is bemehetünk fogat, arcot vagy épp kezet mosni.

Válasszunk az igényeinknek megfelelő változatot!

Látható tehát, hogy a mosdókagylók sokféle kialakításban állnak rendelkezésünkre, így nem feltétlenül kell a hagyományos változatokban gondolkodni. Az, hogy melyik a legjobb választás számunkra, kizárólag attól függ, hogy melyik nyeri el a leginkább a tetszésünket, illetve hogy végeredményben milyen összhatást szeretnénk elérni.

Ezek után pedig már csak arra kell figyelni, hogy magas minőséget képviselő termékek között nézelődjünk - például a Global Viva Market kínálatában - és innen is vásároljunk.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5