Skip to main content

Bár mindenki azt gondolja, a férfiak csordultig tele vannak önbizalommal, az igazság aligha állhatna távolabb ettől a feltételezéstől. A férfiak is megannyi kétség között vergődnek, ők is alábecsülik önmagukat, nem merik elhinni sokszor, hogy a kiszemelt hölgy valóban szóba állhat velük. És az ő helyzetüket tovább nehezíti, hogy nem is nagyon mernek hangot adni az érzéseiknek – sokszor még a legjobbnak vallott barátok előtt sem nyílnak meg. 

Marad hát az őrlődés, az álmatlanul töltött éjszakák és a csendes elmélkedés: most akkor ezzel a nővel alakul valami, vagy ő is felejtős? Mai cikkünkben éppen erre a problémakörre szeretnénk megoldást kínálni.

Minden kezdet nehéz…

Persze regisztrálni a CUPYDO Társkereső online társkereső oldalára egyáltalán nem olyan bonyolult feladat, ám minden, ami utána jön, már felettébb fel tudja adni a leckét még a legbátrabb és legelszántabb hódítóknak is.

Először is az online platform sajátosságaival kell megküzdeni: úgy kell az első ingatag, ám mégis roppant fontos első lépéseket megtenni, hogy semmi támpontod nincs – nem hallod a chatpartnered hangját, nem látod az arcát, így a hanglejtés és a mimika nélkül kell rájönnöd, tetszel neki, és szívesen viszi tovább az ismerkedés folyamatát.

Honnan ismered fel, hogy bejössz a nőnek?

Persze túlzás sok esetben szerelemről beszélni még a legelején, sokan csak lassan érkeznek bele ebbe a csodás érzésbe.

Ám azért akadnak arra utaló jelek, hogy igencsak fontos lettél a másik fél számára. Mutatjuk, mik jelenthetik ezt.

  • A gyorsan pörgő és random feléledő csevegés mindenképpen ennek a jele. Ha bármikor rád ír, és te is bármikor írhatsz neki, az már egy jó jel, hiszen biztosan nincs rejtegetnivalója, szívesen szán rád perceket, órákat az idejéből.
  • A hamar leszervezett személyes találkozó is fontos jel! A tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hiába a kezdeti heves vonzalom, ha sokáig nem valósul meg a randi, akkor annak a bimbózó kapcsolatnak lőttek. Ha vagy annyira fontos a másiknak, hogy minél gyorsabban időt szakítson rád, akkor máris jó esélyekkel indulsz.
  • Ha megnyerted magadnak a nőt, akkor minden szeretetét és figyelmét érezni és élvezni fogod: érdeklődni fog irántad és a viselt dolgaid iránt, apró gesztusokkal lep meg, hogy érezd, ő törődik veled. Igyekszik úgy viselni a haját, olyan színű ruhát felvenni, amelyet egyszer már megdicsértél, hiszen bár minden nő önmagának öltözik ki, azért szeret tetszeni a számára fontos férfinak.

Ha ezeket mind-mind észreveszed, akkor bizony jó úton haladtok!

Játszmának semmi helye!

Sajnos mindig akadnak olyan társkeresők, akik már a legelején taktikáznak, játszmáznak. Ha csak a legapróbb jelét is kiszagolod ennek, azonnal állj tovább, mert abból semmi egészséges nem születhet, ha már az önfeledt első pillanatokat átszövi a mesterkéltség és a megjátszás.

A CUPYDO Társkeresőn rengeteg embert lehet találni, nem muszáj beérned az elsővel, aki érdeklődést tanúsít irántad, keress addig, amíg meg nem találod azt, aki valóban szíved vágya!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5