Skip to main content

A fővárosban és környékén számos szórakozási lehetőség áll a rendelkezésedre, hiszen egész évben, szinte mindig elérhető valamilyen kulturális, zenei vagy sportesemény. Ha azonban kicsit extrémebb sportra vágysz, és szívesen kiszakadnál a főváros zajából, érdemes ellátogatnod a dunaújvárosi repülőtérre.  

Tandemugrás a dunaújvárosi repülőtéren 

A Tandemugrás - Millennium Tandem Team dunaújvárosi repülőbázisán tudod kipróbálni az ugrást, és a weboldalon a tandemugrás árakról is tájékozódhatsz. Akár egyedül, akár barátokkal próbálod ki, felejthetetlen élményt nyújt. Képzeld el, hogy 3500-4000 méter magasságból kiugrasz egy repülőből, és ebből a magasságból zuhansz néhány másodpercig, majd az ejtőernyő kinyitása után lassan, lebegve érsz földet. 

A szabadesés eufórikus élményéhez nincs fogható. Olyan adrenalinlöketet ad, amitől kiszakadsz a hétköznapi gondok monotonitásából. A föld felett lebegve pedig gyönyörködhetsz a táj látványában. 

Megújulás és motiváció

A sportok többsége azért fontos, mert kikapcsol, jó értelemben véve elfáraszt, ugyanakkor szellemileg felfrissülhetsz tőle. Van, akinek elég, ha elmegy futni, és nyugodtan át tudja gondolni a napjait. Új ötletek, újítások jutnak ilyenkor az eszébe. Van, akinek ennél extrémebb kalandra van ehhez szüksége. Ha ez jellemző rád is, akkor érdemes kipróbálni a tandemugrást, hiszen ezzel garantáltan kilépsz a komfortzónádból.

Olyan adrenalintöbbletet kapsz, ami segíti a dolgokat más szemszögből nézni, amitől innovatív gondolatok jutnak az eszedbe. Lehet, hogy sikeresebb leszel a munkádban, lehet, hogy a személyiséged változik pozitív irányba tőle. Egy biztos, hogy az ugrás után magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb ember leszel. 

Biztonságos az ugrás?

A program során a cég tapasztalt szakemberei gondoskodnak a biztonságról. Az érkezés után egy földi felkészítésen veszel részt. Itt megkapsz minden információt, ami az ugráshoz kell, megtanulod a helyes testtartást, és az alapvető kommunikációs jeleket. Ezt követően speciális hevederekkel hozzákapcsolnak az ugrópilótához, aki majd irányítja az ugrás folyamatát. 

Az ugrás folyamatát oly módon tervezték meg, hogy biztonságban érezd magad. Az ugrás során a pilóta nyitja az ernyőt, de ha szeretnéd, megegyezhettek arról, hogy te is kipróbálod az irányítást. A pilótánál tartalékernyő is rendelkezésre áll, és egy automata nyitóberendezés is be van építve, ami csak akkor lép működésbe, ha a tandempilóta nem nyitná ki időben az ernyőt. Tehát maximális a biztonság, és neked csak az élmény átélésével kell foglalkoznod.

Örökítsd meg az élményt!

Az élményt meg is tudod örökíteni, hiszen arra is van lehetőség, hogy videófelvétel készüljön az ugrásról. Választhatsz egykamerás felvételt, ami az ugrópilóta karjára erősített kamerával készül, és közelebbi felvételeket készít, illetve többkamerás felvételt. Ez utóbbi esetben egy vagy több légi operatőr is ugrik veletek egyidőben, és távolabbról veszi az eseményt.

Ha ki szeretnél lépni a szürke hétköznapok megszokásaiból, próbáld ki a felejthetetlen tandemugrást!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5