Skip to main content

Szerinted milyen a legszuperebb kuka?  Te mibe gyűjtenéd a szemetet? Hogyan válogatnád szét a hulladékokat? Tervezz kukát és vezess kukásautót! Alkosd meg a világ legszuperebb kukáját, avagy egész kukaszigetét, ahol a papírt és az üveget külön-, a műanyagot és a fémet együtt gyűjtjük!

 

Kisiskolások és óvodások számára kiírt pályázatban várjuk kreatív, környezetbarát hulladékgyűjtő ötleteiteket!

Bármilyen technikával dolgozhattok, az alkotásokat kérjük lefotózni és címmel, alkotó nevével ellátva kérjük feltölteni a Tudáspróba Facebook oldalára vagy e-mailen elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A nyertes alkotásokat kiállítjuk a Mikulásgyárban, 2011. december 18-án, vasárnap 14 órakor megrendezésre kerülő díjátadón. Gyere el Te is, és korcsolyázz a Mikulás krampuszaival!

Fődíj:              Legyél a kukás autó vezetője! Irány a Liget!

Nyeremény:

 10 db dedikált Csukás István-könyv

10 db Da Vinci Learning DVD és szuper ajándékcsomag

10 db belépő a Mikulás Fesztiválra, Mikulásfalvára

50 főnek szóló meghívás a Mikulás Gyárba – különleges környezetismert óra, ingyenes koripálya, kakaó, kalács és persze ajándék kifestők

Határidő:        2011. december 10-ig várjuk az alkotásokat!

Felfedezésre fel! És ha még többre vágysz, gyere és kövess minket a Facebookon. Érdekességek, hírek és interaktív tartalmak várnak a Tudáspróba és a  Da Vinci Learning - Magyarország  Facebook oldalán.

TOP 5