Skip to main content

Iceland Food Club etikus kölcsön 

„Etikus kölcsönt" kínál szűkebb pénztárcájú vevői számára az Iceland. Az ügyfelek a cég saját áruházaiban forgalmazott áruk megvásárlására fordíthatják az összeget - számol be arról a Store Insider.

Alacsony kamatozású kölcsönt kínál korlátozottabb anyagi lehetőségekkel rendelkező vásárlói számára a brit Iceland szupermarketlánc - írja a portál forrásai alapján.

hirdetés

A speciális hitel bevezetésének célja az volt, hogy a kiszolgáltatott embereket valamiképpen távol lehessen tartani a gátlástalan uzsorások „halálos ölelésétől".

Az Iceland Food Club elnevezésű rendszer keretében 40 pennys, illetőleg 2,89 angol fontos kamattal 25 vagy 75 angol fontos mikrokölcsönhöz juthatnak a kliensek.

A FELVETT PÉNZ EGY KIZÁRÓLAG AZ ICELAND EGYSÉGEIBEN FELHASZNÁLHATÓ, DEDIKÁLT, FOOD CLUB NEVŰ KÁRTYÁRA KERÜL.

A vevőknek összegtől függetlenül heti minimum 10 dolláros törlesztéssel kell visszafizetni a tartozást. Egy adott pillanatban a restancia összesített értéke nem haladhatja meg a 100 angol fontot.

Richard Walker, a szupermarketlánc ügyvezető igazgatója szerint a rendszer tesztelésére először 2020-ban, Yorkshire és Észak-Wales két településén került sor, de (alighanem a kedvező tapasztalatokon felbuzdulva) a szolgáltatást immár North West England régiójában és Dél-Walesben is elindították.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Kampus Production fotója a Pexels oldaláról

TOP 5