Stepanka Matto üvegbe zárt szellentés 

A fogyasztói társadalomban minden eladható, gondolta Stephanie Matto, művésznevén Stepanka Matto cseh-amerikai YouTuber, aki nem mást kezdett el értékesíteni a neten, mint az üvegbe zárt szellentését, adott hírt minderről az opindia.com.

A modell Instagramon megjelent bejegyzése hamar felkeltette az érdeklődést, a vevők vették a terméket, akár a cukrot.

hirdetés

Legalábbis ezt állítja a YouTuber, hisz elmondása szerint egy-két nap alatt 97-et adott el követői között azoknak, akik vevők az ilyen szuvenírre. 

Tették ezt a vásárlók annak ellenére, hogy az ár 1000 dollárban került meghatározásra, ami nem teszi éppen olcsóvá a terméket.

De a fogyasztói társadalomban bármi eladható, még az imádott modell gusztustalan végterméke is. Főleg akkor, ha az első száz megrendelő 50 %-os kedvezményben részesülhetett.

A YouTuber vélhetőleg 2 legyet ütött egy csapásra.

Nem csak "jó" pénzt keresett a majd 100 üveg eladásával, - amit további eladások is követhetnek -, hanem "híressé" is tette Unfiltrd nevű weboldalát, hisz nyilvánvalóan ez is cél volt, mikor belekezdett sajátságos marketingjébe és értékesítésébe.

Stepanka Matto üvegbe zárt szellentés

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - A nyitókép forrása: Twitter

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu