Skip to main content

Gunthet világ leggazdagabb kutyája 

Bármilyen hihetetlen, egy fantasztikus kúria valóban egy kutya tulajdona, "akit" úgy hívnak, hogy VI. Gunther. Ráadásul a jó kiállású németjuhász kutyának ez az ingatlan csak csepp a tengerben, mivel félmilliárd dolláros (164 milliárd forint) nettó vagyonnal büszkélkedhet.

A 31,75 millió dollárért (nagyjából 10,4 milliárd forint) most meghirdetett kúriát a kutya nevében a popdíva Madonnától 7 millió dollárért (2,3 milliárd forint) vásárolták meg.

hirdetés

Honnan származik VI. Gunther vagyona?

Amikor Karlotta Liebenstein német grófnő 1992-ben meghalt, 80 millió dolláros (26 milliárd forint) vagyonát szeretett kutyájára, III. Gunther-re hagyta. A vagyon kezelésével természetesen egy egész csapat foglalkozik.

Nem sokkal később III. Gunther is meghalt, így a vagyon a grófnő akaratának megfelelően az utódra, Gunther IV-re szállt, akinek a vagyonát a vagyon kezelőinek sikerült ötszörösére növelniük, és ezzel IV. Gunther lett a világ leggazdagabb kutyája. 

VI. GUNTHER A NAGYAPJÁTÓL ÖRÖKÖLTE HATALMAS VAGYONÁT, AMIBEN BENNE VOLT EZ A KÚRIA IS, AMINEK A NAPPALIJÁBAN A KANDALLÓ FELETT OTT LÓG IV. GUNTHER ARANYKERETES PORTRÉJA.

A kutya szóvivője elárulta azt is, hogy

A KÖZEL 5000 NÉGYZETMÉTERES BIRTOKON ÁLLÓ 1928-BAN ÉPÍTETT 780 NÉGYZETMÉTERES KÚRIÁT VALÓJÁBAN CSAK NYARALÓNAK HASZNÁLJA VI. GUNTHER, MIVEL A FŐ LAKHELYE OLASZORSZÁGBAN VAN.

A németjuhász kutya magánrepülővel utazik, steaket és kaviárt eszik vacsorára, több jachtja és autója van, és még egy ritka, egymillió dolláros fehér szarvasgombát is vásárolt egy aukción.

A HATALMAS VAGYONBÓL MEGALAPÍTOTTÁK A GUNTHER RESCUE-T A RÁSZORULÓ ÁLLATOK MEGSEGÍTÉSÉRE.

A Biscayne-öböl mentén található mediterrán stílusú kúria kilenc hálószobával, 8 és fél fürdőszobával, szökőkúttal és medencével rendelkezik. A ház tele van szobalányokkal és komornyikokkal, akik a kutya minden szeszélyét kiszolgálják - számol be arról a Megveszlak ingatlanos portál.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - Nyitókép: Origó 

TOP 5