Skip to main content

Jessica Adams brit jósnő 

Jessica Adams, brit jósnő már tavaly márciusban jelezte, milyen negatív vagy pozitív változások lesznek a világban 2020-ban. Elmondása szerint felhívta a figyelmet a koronavírus-járványra is, de senki sem hitt neki.

Az asztrológus és egyben médium  2019. év elején már látta a járvány elterjedését a világon, így félve attól, hogy annak áldozatául eshet, elköltözött Britanniából, no nem a világ végére, csak Tasmániába. Minderről és arról, mit hoz számunkra a jövő, a Daily Mail kérdezte.

hirdetés

Az 56 éves nő a csillagok állására hivatkozva tett közzé tavaly márciusban egy blogbejegyzést, melyben azt jósolta, hogy egy szokatlan, emlékezetes esemény veszi kezdetét 2020. január 10-én.

A jósnő, visszatekintve erre az időpontra, most azt állítja, jövendölése valóra vált, hisz ez volt az az időpont, amikor az első ember meghalt a betegség következtében Kínában, és a vírus elszabadult a világon.

De megjósolta azt is, hogy 2020 az az év lesz, amikor bekövetkezik Donald Trump hanyatlása.

Ezt alátámasztani látszik szerinte az a tény, hogy az amerikai elnök is elkapta a betegséget, illetve hivatkozott arra is, hogy az elnökválasztás során meglepő dolog fog történni, az új elnök már nem lesz republikánus. 

Jó és rossz 2020-ban a világban

A bulvárlap kérdésére, lesz-e pozitívum ebben az évben, Adams úgy folytatta: lesznek jó és rossz hírek egyaránt. 

Maradva a vírusnál, kitért arra, hogy a kórokozóval szemben sohasem lesz megfelelő védőoltás, de az ember, akár az AIDS esetében, a koronavírussal is megtanul majd együtt élni.

Röviden vázolta az EU jövőjét illetően azt is, hogy a brexit miatt felbomlik Nagy Britannia, de Olaszország is kiléphet jövőre az unióból. 

A klímaváltozás megszűnik

2026-ra ugyanakkor a klímaváltozás pozitív fordulatot vesz a brit jósnő szerint, hisz ekkorra lezárul az a ciklus, ami alatt a legsúlyosabb problémák jelentkeznek, jelentkeztek. 

Mit is mondhatnánk Adams klímaváltozással kapcsolatos okfejtéseire? Legyen igaza! 

A jósnő azonban azzal folytatta, hogy bár a klímaváltozás megszűnik, lesznek helyette már problémák...

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - Nyitókép: you tube

TOP 5