Skip to main content

Az Enviroinvest Zrt. környezetvédelmi tanácsadás üzletága környezetvédelmi rajzpályázatot hirdetett alsó tagozatos általános iskolások részére. A jelentkező gyerekek rajzban fogalmazhatták meg, mit tudnak tenni környezetük védelme érdekében. A „Te mit tudsz tenni a környezetedért?” témakörben meghirdetett rajzpályázatra 105 db nagyon szép alkotás érkezett. A beadott pályaműveket az Enviroinvest képgalériájában meg lehet tekinteni.

 A rajzpályázat ünnepélyes eredményhirdetése 2012. június 13-án megtörtént, az eredményhirdetéssel megnyitásra került a beérkezett rajzokból rendezett kiállítás is. A kiállítást az érdeklődők 2012. július 15-ig, munkanapokon 10-12 óra között tekinthetik meg, az Enviroinvest Zrt. székhelyén.

 A szakmai zsűri által választott nyertes és helyezett alkotók:

I. helyezett: Julin Karina (1. osztályos)

II. helyezett: Monostori Lili (3. osztályos)

III. helyezett: Pluhár Sára (1. osztályos) és Vukovics Eszter (3. osztályos)

IV. helyezett: Prehoffer Levente (1. osztályos), Ujhelyi Adrienn (2. osztályos) és Ácsbok Barnabás (3. osztályos)

V. helyezett: Hajtmann Tímea (2. osztályos), Plisz Balázs (1. osztályos), Törjéki Andrea (3. osztályos) és Orsós Ivett (3. osztályos)

 Az I. helyezett nyereménye egy szuper roller az Enviroinvest Zrt. ajándékaként. A II. – V. helyezettek nyereménye egy-egy környezetvédelmi, természetvédelemi könyv az Alexandra Kiadó és Könyváruházak és Enviroinvest Zrt. ajándékaként.

 A Facebookon (http://www.facebook.com/enviroinvest) kiválasztott közönségdíjas alkotás készítője: Gáspár Gréta, (3. osztályos)

Nyereménye csoportos belépő (10+2 fő) a Pécsi Állatkertbe vagy az Akvárium-Terráriumba

 A legaktívabb alkotói csoport a Mezőszéli Utcai Általános Iskola 1/a osztálya (felkészítő tanár: Balatonyi Gáborné) és a legkreatívabb alkotói csoport az Apácai Nevelési és Általános Művelődési Központ 2. Számú Általános Iskola 3/a. osztálya (felkészítő tanár: Molnár Andrea) volt.

Jutalmuk egy környezetvédelmi különóra az Enviroinvest Zrt. szervezésében és részvételével.

 A környezetvédelmi rajzpályázat nem lett volna sikeres az aktív, környezettudatos pedagógusok és szülők nélkül. Köszönjük segítségüket és elhivatottságukat

A környezetvédelmi rajzpályázat céljait (környezetvédelem fontosságát, környezettudatos gondolkodásra való nevelését) a pécsi székhelyű Alexandra Kiadó és Könyváruházak is fontosnak tartotta, ezért a több hasznos, értékes, környezetvédelmi témájú könyvajándékot ajánlott fel a helyezett rajzok alkotóinak. Köszönjük a támogatást.

 További információ: http://tanacsadas.enviroinvest.hu/kornyezetvedelmi-rajzpalyazat-eredmenye.html

TOP 5