Skip to main content

 

Ha csendes, nyugodt, nomád életre vágyik, gyönyörű éjszakai égbolttal, festői tájjal, érintetlen természeti kincsek között, jó levegőn, és van amerikai tartózkodási és munkavállalási engedélye, még most adja be a jelentkezését, mert ez lesz álmai munkája. Karriercsúcsa.

Főleg, ha gyűlöli az embereket, mert abból errefelé egy sincs.

Nem kell lakbért fizetni sem, mert a munkáltató – az amerikai Mezőgazdasági Minisztérium – ingyen adja a kis kunyhót, amiben lakni fog. Tulajdonképpen kettő is van belőle, mindkettő Colorado káprázatos tájain.

  • Az egyik, a nyitóképen a mancosi őrház látható: ez egy háromszobás faház konyhával, benzintartállyal, kútból merhető vízzel, napelemekkel és fatüzelésű kályhával.
     
  • A másik, alább látható épület szintén egy őrház, Cortez közelében. A kis fehér házat hasonló kondíciókkal kapjuk meg, mint  a másikat, de ehhez istálló is tartozik.
     

És hogy mi a munka?

A mancosi munkahelyen szemetet kell szedni az erdőben, gondoskodni a hulladék elszállításáról, és úgy általában rendben tartani a környéket.

A másik házról főbérlőként kell gondoskodni, de bármilyen haszon, amit a tisztességes piaci részesedésen kívül fizetünk az államnak, a miénk, és megtarthatjuk.

Cserébe fantasztikus környezetben dolgozhtaunk, egy 597 373 hektáros területen. 

A szerződés két évre szól, de ha belevágna, itt a jelentkezési lap, töltse ki október 27-ig, és ha megtetszik, hosszabbítson öt további évre.

(Popular Mechanics)

Forrás -  Nyitókép: Scott Galloway, Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Tobias Hase

TOP 5