Skip to main content

 

Már nemcsak pizzát, a heti bevásárlást vagy műszaki cikkeket rendelhetünk a neten, hanem egy kattintással profi takarítót is hívhatunk az otthonunkba. Alig több mint fél éve indította el online takarításközvetítő szolgáltatását a Rendi.

A magyarok pedig ráharaptak a hiánypótló ötletre, hiszen már havonta közel ezren oldják meg ezzel a kényelmes módszerrel az egyik legmacerásabb háztartási munkát.

hirdetés

Kevés időigényesebb és megerőltetőbb háztartási feladat van, mint a takarítás. A Rendi nemrég online kérdőívben mérte fel a takarítási szokásokat, a kitöltők kétharmada (67%) pedig azt válaszolta, hogy több mint két órát vesz igénybe az otthonuk kitakarítása.

Takarítót online

Emiatt

sokan kifejezetten utálnak takarítani.

Ezt támasztotta alá a netes takarítóközvetítő felmérése is, amely rámutatott, hogy csupán a válaszadók kevesebb mint egy hatoda (15%) szeret takarítani, míg több mint harmaduk (39%) kifejezetten nem.

„Éppen ezért, főként Budapesten és a nagyobb városokban, már hazánkban is egyre többen bíznak meg bejárónőt, hivatásos takarítót a lakás rendbetételével” – hívta fel a figyelmet Udvardy Szabolcs, a Rendi marketingvezetője. Ezzel párhuzamosan nő az online takarításközvetítés népszerűsége is, a startupként induló cég néhány hónap alatt megsokszorozta ügyfelei számát, és jelenleg

havi szinten már közel ezer megrendelést teljesít.

Láblógatás, család, munka

A Rendi felmérésében arra is kíváncsi volt, hogy a válaszadók mivel töltenék a keletkező szabadidőt, ha otthonuk takarítását profik végeznék. A kérdőívet kitöltők több mint harmada (38%) a pihenést jelölte meg első helyen, míg ezt követte a családi időtöltés, illetve harmadik helyen a munka.

A különböző takarítási tevékenységeken belül a felmérés szerint a legkevésbé az ablaktisztítás kedvelt, míg a rendrakásról a válaszadók közel kétharmada (61%) úgy nyilatkozott, hogy szívesen végzi. További érdekes eredmény, hogy tisztítószerekre az elsöprő többség (84%) kevesebb mint 5000 forintot költ havi szinten.

Tőlünk nyugatra óriási sikere van a különböző háztartási munkák, köztük a takarítás online közvetítésének. Ezen felbuzdulva hoztuk létre a Rendit tavaly ősszel, aminek a népszerűsége egyelőre nemhogy beváltotta, de túl is szárnyalta a várakozásainkat. Budapesten, Győrben, Szegeden és Debrecenben elérhető a szolgáltatásunk jelenleg, és néhány hónap alatt sikerült már közel ezres havi megrendelésszámot elérnünk. Még idén ősszel

Lengyelországban is elindítjuk tevékenységünket,

hiszen az online takarításközvetítés nemcsak Magyarországon, de régiós szinten is hiánypótló szolgáltatás” – fogalmazott Udvardy Szabolcs, a Rendi marketingvezetője.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkek:

Forrás - A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5