Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

A Gold Coast-i ikerpár, April és Amelia Maddison, születésük óta mindent megosztottak egymással, a Barbie babáktól és bicikliktől kezdve a ruhákon és a sminken át bármit, hisz ez számukra mindig is természetes volt.

Most, hogy felnőttek, a 20 éves ikrek továbbra is hihetetlenül szoros kapcsolatban állnak, maradtak egymással, ami egyébként nem szokatlan jelenség az ikrek körében.

hirdetés

Olyannyira, hogy úgy döntöttek, egyetlen barátjuk lesz, amint megtalálják a „tökéletes” férfit.

A news.com.au oldalnak nyilatkozva, mely oldalon a hölgyekről több fotó is látható, az ikrek elmondták, hogy egy „különleges emberre” van szükségük, aki teljesíteni tudja egyedi igényüket.

„Az emberek azt mondják, hogy az ikrek érdeklődése ugyanazon személy iránt, vagy fordítva, egyfajta perverzió, de Amelia és én szinte mindenben ugyanazt szeretjük” – mondta April.

„Mindketten ugyanazt a típust találjuk vonzónak, és ugyanazokat a dolgokat keressük egy barátban. Szeretjük a magas, izmos, tetovált és jóképű férfiakat. A legfontosabb azonban, hogy kedves, földhözragadt legyen, és jó humorérzékkel rendelkezzen.”

Mi áll a döntés hátterében?

A testvérek azért jutottak erre a döntésre, mert korábban külön próbáltak barátot találni maguknak, de azt állítják, hogy partnereik mindig féltékenyek lettek szoros kötelékükre. Ezért úgy vélik, ha csak egyetlen barátjuk lenne, ez a probléma megszűnne.

„Amikor bármelyikünknek volt barátja korábban, azt tapasztaltuk, eleinte örült, hogy egy ikerrel randizik” – mesélte Amelia. „De aztán gyorsan féltékennyé vált, hisz továbbra is sok időt töltöttünk együtt, ahelyett, hogy egyedül lettünk volna vele. A férfi tehát nem volt felkészülve arra, hogy ikerpárral “randizzon“, ezért ez adta az ötletet, hogy legyen csak egy barátunk, mindkettőnknek, ahelyett, hogy külön-külön lenne egy-egy.”

April és Amelia elmondták, bár izgatottan várják, hogy randizzanak és együtt töltsenek időt „hármasban”, van egy tevékenység, amit el fognak különíteni. „A barátunk csak külön-külön fog velünk szexuális kapcsolatot létesíteni” – mondta April. „Mivel nem osztozunk a hálószobán, ő felváltva fog velünk lenni, de csak külön-külön. Talán a hét egyik felében az egyik ágyban, a másik felében a másikban.”

Míg egyesek féltékenyek lennének egy ilyen helyzetben, a testvérek biztosak abban, hogy ez náluk „soha nem fog megtörténni”. „Sosem lennénk féltékenyek egymásra. Nemcsak testvérek, a legjobb barátok is vagyunk, gyakorlatilag mindent együtt csinálunk” – mondta April. „Ugyanazok a barátaink, együtt járunk szórakozni, és mindenben, az öltözködéstől kezdve az utazási célpontokig, ugyanolyan az ízlésünk.”

„El sem tudjuk képzelni, hogy féltékenyek lennénk egymásra. Ez soha nem történt meg, és soha nem is fog. Még a férfiak terén is azonos az ízlésük, ami megkönnyíti a közös keresést.“ – mondta Amelia.

A testvérek azt is elmondták, hogy bár megértik, hogy ez a helyzet nem mindenkinek való, ez az, amit ők akarnak, és nem érdeklik őket mások véleménye. „Az emberek hajlamosak megítélni bárkit vagy bármit, amit nem értenek” – mondta Amelia. „Erre nincs szükség. Ez nekünk és az életmódunknak megfelel. Ha mi mind boldogok vagyunk, és senkinek nem ártunk ezzel, mások véleménye nem számít.”

Már eddig is sok pénzt kerestek az ikrek

Amelia és April az elmúlt két évben több mint 8 millió dollárt keresett online tartalomkészítéssel.

A fiatal nők nemrég vásároltak egy 6 millió dolláros Gold Coast-i luxusvillát, amelyet „Bella Casa”-nak neveztek el, és amelyhez egy pompás medenceház és koktélbár is tartozik. Hozzátették, míg sokan úgy érzik, hogy partnert kell találniuk, hisz így könnyebb megélni, az ikrek már egy kisebb vagyonra tettek szert, és csak egy olyan férfit keresnek, akivel jól kijönnek.

„Őszintén szólva, úgy gondoljuk, hogy sok pár azért van együtt, mert a két jövedelem jobb, mint egy” – tette hozzá April. „Nekünk nem kell ezzel foglalkoznunk, mert már most is jó jövedelmünk van. Szerintem sok férfi fantáziál arról, hogy egy éjszakát eltöltsön egypetéjű ikrekkel, de mi tényleg olyasvalakit szeretnénk, aki illik hozzánk. Meg kell értenie azt is, hogy bár sok időt töltünk együtt, néha nekünk, ikreknek is szükségünk van arra, hogy csak kettesben legyünk. Tehát nem mindig róla fog szólni az életünk.”

A történet nem egyedi, hasonló sztorikat lehet olvasni a sajtóban, alább is egy példa, mely cikkben videó is megtekinthető. 

Kapcsolódó anyagok:

Egy ausztrál férfi eljegyezte egy ikerpár mindkét tagját

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Mr. Zed képe a Pixabay -en.

TOP 5