Skip to main content

Burger King közlemény 

A brit Burger King nemrég közösségi felületein osztott meg egy közleményt, amelyben arra kéri a vásárlókat, hogy ne csak kedvenc gyorséttermükben vásároljanak a járvány idején, hanem támogassák a többi, akár konkurens céget is.

Akárcsak a világ legtöbb pontján, úgy Nagy-Britanniában is a járvány által az egyik leginkább sújtott szektorba tartozik a vendéglátás.

hirdetés

Ráadásul a szigetországban ismét szigorítanak, így az éttermek, bárok, pubok és szórakozóhelyek bizonytalan időre bezárnak a vendégek előtt.

EGY RÉSZÜK ÁTÁLL A HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRA, SOKAN VISZONT ERRE NEM KÉPESEK.

A Burger King közösségi oldalain közzétett bejegyzés arra ösztönzi a vásárlókat, hogy ezekben a nehéz időkben ne csak kedvenc gyorséttermüktől rendeljenek, hanem próbálják ki a vetélytársakat is.

A BURGER KING KÖZLEMÉNYE MEGEMLÍTI TÖBBEK KÖZÖTT A KFC-T, A PAPA JOHN'S-T, A SUBWAY-T ÉS A MCDONALD'S-T IS.

A bejegyzésben az étteremlánc kiemeli, hogy sosem gondoltak arra, hogy ilyen posztot fognak írni , azonban ennek is eljött az ideje a koronavírus-járvány miatt.

Megjegyzik, hogy a Whopper, a saját jellegzetes burgerük továbbra is a legjobb választás, de a jelenlegi helyzetben a Big Mac sem annyira rossz dolog.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: wikimedia

TOP 5