Skip to main content

Amikor hírt adtunk arról, hogyan kell az újburgonyát meghámozni, még nem tudtuk, hogy akadnak a neten olyan videók is, melyek révén a vastagabb héjú krumplik megpucolása is gyerekjátéknak tűnhet.

Aztán olvasóinktól kaptunk néhány levelet, ahol az alkotók bemutatják, hogyan is kell könnyíteni a konyhamunkán.

A videókat megtekintve rögtön felmerül a kérdés, miért születnek ilyen megoldások, pontosabban úgy is feltehetnénk a kérdést, hogy kik azok az eszelősök, akiknek az agya csak az ilyen megoldások kiötlésén fáradozik.

Ez a videó pl. hűen tükrözi „hősünk” hozzáállását a mindennapi teendőkhöz. Miután rezzenéstelen arccal harapja át villáját, hogy azt befogva a fúrógépbe, meg tudja pucolni a zöldséget egy hámozóval, elgondolkodhatunk azon, milyen elszántak is egyesek az eredmény elérése érdekében. De hogy hogyan is történik mindez? Itt tekinthető meg… :)

Bár az első megoldással akár burgonyachipseket is készíthetünk, tekintsük meg a második videót is. Orosz hősünk, idézve a szovjet idők heroizmusát, keményebb, mint gondolnánk. Leírhatatlan, ahogy szó szerint lehúzza a krumpli „bőrét” a „testről”. Ezt is nehéz elképzelni? Akkor mutatjuk… :)

Kép

TOP 5