Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Unsplash)

A Last minute utazás nyáron is lehetséges! Ilyenkor ugyan sokkal többen mennek nyaralni, de vannak olyan úti célok, amik még ebben az időszakban is kínálnak akciós utazásokat. Nem érdemes halogatni a döntést, hiszen egy-egy ajánlat csak rövid ideig érvényes. Mutatunk most 5 olyan helyszínt, ahová az utolsó pillanatban is elutazhatsz kedvezményes áron! 

Last minute utazás nyáron – irány Törökország

Törökországot sokan választják télen, azonban egy last minute utazás nyáron is jó ötlet lehet. Az olyan népszerű üdülőhelyek, mint Side, Kemer, vagy Alanya ilyenkor is tárt karokkal várják a turistákat. Válassz all inclusive ellátást és élvezd az egész nap tartó jó időt a tenger közelségében. Törökország bővelkedik látnivalókban és kincsekben így az aktív pihenés sem elképzelhetetlen. Fedezd fel a bámulatos óvárosokat és romokat, vagy ismerd meg a természeti jellegzetességeket!

Last minute utazás nyáron – várnak a Zöld-foki szigetek

A Zöld-foki szigetekre is lehetséges egy last minute utazás nyáron! Az Atlanti-óceán gyöngyszemén mindig szép az idő, szikrázó a napsütés és kellemes a tenger, így felejthetetlen nyaralásban lehet itt részed! Érintetlen partok, palackorrú delfinek és teknősök lesznek a társaid az úton, amelyet utolsó pillanatban is lefoglalhatsz! Válaszd ezt a különleges helyszínt idei úti célodnak és foglalj még ma!

Foglalj Portugália különleges szigeteire

Portugália szigetei nem csak tavasszal, de nyáron is elérhetőek. A meseszép Madeira és a mindig zöld Azori-szigetek is jó választás lehet, főleg akkor, ha imádod a természetet. A csodás szállások mellett itt kirándulhatsz, túrázhatsz, biciklizhetsz és kedvedre élvezheted a szabadságod minden percét. Ha pedig megismernéd a félszigetet is, számtalan város csak rád vár! Egy last minute utazás nyáron Portugáliába remek ötlet!

Látogasd meg az egzotikus Mauritiust

Ha valami igazán különleges helyre vágysz nyáron, akkor akár megismerheted az egzotikus Mauritiust is! A Kelet-Afrika partjainál található ország népszerű a turisták körében egész évben. A paradicsomi környezetben található látnivalók, mint például a Chamarel-vízesés azonnal levesznek majd a lábadról, a kristálytiszta víz és a finom homok pedig a pihenés tökéletességét biztosítja. Jobb nyaralásról álmodni sem mernél!

Prémium pihenés a Maldív-szigeteken

Sokak álma egy nyaralás a Maldív-szigeteken, ami nem is csoda, ugyanis a képeslapra illő helyszínek mindenkit lenyűgöznek. A kristálytiszta víz, a nagyszerű ellátás és a páratlan környezet minden turista számára felejthetetlen élményeket garantál. Miért ne ismerhetnéd meg a földi paradicsomot egy last minute utazás keretein belül, idén nyáron? A meseszép óceánpart csak téged vár egy elképesztő nyaralásra. Ne várj sokáig a foglalással, a helyek gyorsan fogynak!

Tovább válogatnál az utazások között? Ezek a last minute utak is megérnek egy pillantást. Válaszd ki a kedvenced és kapcsolódj ki teljes kényelemben!

A nyitokép csak illusztráció, forrás:  Photo by Rayyu Maldives on Unsplash

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5