Skip to main content

A 9. osztályos Madison Robinson saját ötletének köszönhetően valószínűleg nem nagyon kell majd hajtania magát felnőttkorában, hogy legyen mit a tejbe aprítania. Annyi pénzt már most összegyűjtött, hogy a főiskolás éveit nyugodt szívvel tudja majd finanszírozni.

A flip flop után Fish Flopnak keresztelt lábbelit gyerekek számára gyártják, a benne található LED-lámpák őket hozzák leginkább izgalomba. A lábbeli iránt hatalmas az érdeklődés.

A 9. osztályos Madison Robinson saját ötletének köszönhetően valószínűleg nem nagyon kell majd hajtania magát felnőttkorában, hogy legyen mit a tejbe aprítania. Annyi pénzt már most összegyűjtött, hogy a főiskolás éveit nyugodt szívvel tudja majd finanszírozni – írja a divany.hu.

A flip flop után Fish Flopnak keresztelt lábbelit gyerekek számára gyártják, a benne található LED-lámpák őket hozzák leginkább izgalomba. A lábbeli iránt hatalmas az érdeklődés.

A kislány nyolcéves korában állt elő az ötlettel és az édesapja, illetve barátaik segítségével sikerült is annyi pénzt összegyűjtenie, hogy belevághatott álmai megvalósításába.

Azóta pedig komoly mennyiséget sikerült értékesíteni: a két évvel ezelőtti indulás óta 60 ezer párat adtak el a papucsból. A lábbelik 25 dollárba, azaz 5700 forintba kerülnek és olyan boltok is felvették a kínálatukba, mint a Nordstrom vagy a Macy's.

A strandpapucsok iránt egyre nagyobb a kereslet, a Macy's például felkérte, tervezzen egy kollekciót nőknek is. Minden párhoz jár egy fotó Robinsonról és egy kis ismertető brosúra arról, hogy hogyan is született meg ez az ötlet.

Forrás: http://hvg.hu/kkv/20130610_Strandpapucsbiznisszel_valhat_milliomossa#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2013_06_11&utm_content=top3&type-id=HvgTopHvg&user-id=32BF180F

Kép forrása: http://www.wwd.com/footwear-news/markets/3-questions-for-fishflops-madison-robinson-6023143

TOP 5