Skip to main content

 

A holland igazságügyi és a közlekedési miniszter bejelentette, hogy nem követ el törvénysértést Hollandiában az, aki autósoktatást cserébe szexet fogad el fizetségképpen - írja az Independent.

A miniszerek ugyanakkor hozzátették, hogy az már törvénysértés, ha valaki szexet ajánl fel az órákért cserébe, ugyanis Hollandiában csak engedéllyel lehet pénzt kérni szexért, és egyébként sem helyeslik ezt a megoldást. A vezetésoktatókat arra is figyelmeztették, hogy figyeljenek oda a biztonságos szexre.

hirdetés

Telegraph cikke szerint az utóbbi időben Hollandiában egyre többen keresnek az interneten olyan autósiskolákat, ahol lehet szexszel fizetni az órákért. A rotterdami rendőrség illegális prostitúció miatt indított vizsgálatot nemrég, de a vizsgálat eredményét még nem hozták nyilvánosságra.

(A törvény értelmében csak a 18 életévüket betöltött személyek élhetnek a lehetőséggel, hogy szexszel fizessenek az oktatásért cserébe, illetve azt is tudni kell, hogy engedély és adófizetés ellenében a prostitúció teljesen legális az országban, írja a hirpress.hu. Azt, hogy jó vagy egyáltalán milyen megoldás ez, természetesen mindenki eldöntheti maga. - szerk.)

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5