Skip to main content
megveszLAK ingatlan vétel

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Egyre többen gondolkoznak Magyarországon azon, hogy szeretnének venni egy ingatlant külföldön, akár nyaralónak, vagy oda költözés céljából, vagy akár befektetésnek.

A magyarországi ingatlan hirdetési portálokon jellemzően nem lehet hirdetni külföldi ingatlanokat.

Ezen változtatott most az egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portál, a megveszLAK.hu, ugyanis 2022 szeptember 14-étől a megveszLAK-on egy teljesen önálló menüpontot kaptak a külföldi ingatlanok  (a menüpont linkje az asztali böngészőben a fenti menüsávon, a mobil böngészőkben a láblécben található).

A menüpont ugyanolyan könnyen használható mobilon és asztali változaton is, ahogy a megveszLAK összes többi oldala. A kereső az ország választóval bővült ki, amivel jelenleg 26 ország közül lehet választani, de az igényeknek megfelelően az országok listáját bővíteni fogjuk.

A legnépszerűbb oldalak kaptak külön linket is, hogy a külföldi ingatlant keresők még kényelmesebben tudják használni a keresőt, mint pl. az ausztriai ingatlanok, vagy a horvátországi ingatlanok, melyek nagyon népszerű célországok a keresők körében.

A szűrő feltételek között érdemes még beállítani a minimum és a maximum árat is, hogy pontosabb találati listát tudjon adni az oldal. A megveszLAK-on EUR-ban és forintban lehet feladni ingatlan hirdetést, de a keresés minden esetben forintban történik (a rendszer napi árfolyamon átváltja az eurót forintra a kereséshez.

A hirdetések képeinek bal alsó sarkában lévő ikon jelzi, ha az ingatlanhoz megadtak youtube linket is. A hirdetésre rákattintva, a hirdetésben az asztali változatnál a képgalériában meg is jelenik a videó. A mobil eszközökön ehhez a képgaléria alatti (bal oldalon található) ikonra kattintva lehet megnézni a videót.

Ha nem csak keresel ingatlant

A megveszLAK.hu országos ingatlan hirdetési portálján az ingyenes ingatlan hirdetés tényleg lehetséges a magánszemélyeknek! Nincsenek rejtett költségek. Magánszemélyek összesen 1db ingatlan hirdetést adhatnak fel. A hirdetéshez maximálisan 20 fotót lehet feltölteni minden egyéb plusz költség nélkül.

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Mohamed Hassan képe a Pixabay -en.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x) 

TOP 5