Skip to main content

elektrorider

Az elektrorider-nél az október hónap a vásárlóknak szentelt hónap. Nemcsak az ősz hozott hangulatba minket, hanem gőzerővel készülünk a karácsonyra is. 

Október hónapban az elektromos mobilitásé a főszerep, és mi ezt úgy tesszük, hogy egyedi kedvezményekkel várunk minden motorost és elektromos motor rajongót! Ha álmodoztál egy fenntartható és energiatakarékos közlekedési eszközről, most itt az idő. Ez egy különleges lehetőség arra, hogy megvásárold a régóta kiszemelt elektromos terepmotort vagy robogót, esetleg elektromos kerékpárt, mindezt akciós árakon.

Hogyan?

„Idén októberben minden termékünk kedvezményes áron vásárolható meg, melyet 5 nappal meghosszabbítottunk, egészen november 5-ig.”

Miért válassz elektromos motort?

Az elektromos motorok és benzines motorok közötti választás számos tényezőtől függ, beleértve a használat célját, a gazdaságosságot, a környezetvédelmi szempontokat és a személyes preferenciákat. Az elektromos motorok egyre népszerűbbek a fenntartható közlekedés terén, de a hagyományos belső égésű motoroknak is megvannak a maguk alkalmazási területei.

● Az elektromos motorok hozzájárulnak a környezetvédelemhez és a fenntarthatósághoz.

● Az elektromos motorokkal hosszabb utakra is vállalkozhatsz anélkül, hogy aggódnod kellene az üzemanyagköltségek miatt.

● Elektromos motorok halkabbak a benzines motorokhoz képest, mivel nem termelnek kipufogógázt és alacsony zajszinttel működnek.

● Kevesebb mozgó alkatrész található bennük, így a karbantartás egyszerűbb és kevesebb kopás lép fel.

Miből választhatsz?

aokt learazas1200x628 2 

Az elektromos terepmotorok egyre népszerűbbek az off-road szerelmesei körében, és hozzájárulnak a fenntartható off-road élményhez. Legnépszerűbb terepmotorjaink, mint a Talaria X3, a Talaria TL4000 vagy a Sur-ron Light Bee most mind-mind akciós áron kapható.

Az elektromos robogók előnyeit is bemutattuk korábban, kedvezményeit pedig itt nézheted meg.

Egyre népszerűbbek a trekking kerékpárok is, mivel csendesek, kibocsátásmentesek, tehát környezetbarát közlekedési eszközként szolgálnak. Nincs feltétlenül erős fizikai állóképességre szükségük a kerékpározáshoz, mivel az elektromos motor segítségével könnyen képesek lehetünk tartani a sebességet minden körülmény között.

Jelentkezz hozzánk tesztvezetésre!

aokt elektrorider akciok oktober 2023 

Próbáld ki az elektromos motorokat nálunk: elektrorider, 1037 Budapest, Kunigundja útja 60. Írj nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy hívj minket a +36 20 311 5151 számon.

www.elektrorider.hu

Gördülj be hozzánk, és élvezd az elektromos mobilitás élményét októberben!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5