Skip to main content

 

Van bejárónőd, kertészed, sőt még az ebédet is házhoz szállítatod - a mai modern világban szinte semmit sem kell elvégezned, mindenre megvan a megfelelő ember.

Éppen ezért a szolgáltatóknak egyre extrémebb ötletekkel kell magukhoz csábítani a vevőket, megrendelőket. Nem panaszkodhatunk, vannak, akik kimaxolják az extremitást.

hirdetés

Bérelj nagymamát

2013-ban a Los Angeles-i Tod Pliss indította el a Rent-A-Grandma, azaz Bérelj Nagymamát nevű szolgáltatását, amely rengeteg szabadidővel rendelkező, magányos nyugdíjasokat és nagyszülők nélkül élő, időzavarral küzdő kisgyerekes családokat segített összehozni.

A nagymamabérlés a bébicsősz-szolgáltatásokhoz hasonló, csak itt a szeleburdi bébiszitterek helyett igazi, hamisítatlan, szerethető nagyikat lehet "kölcsönözni" gyerekfelvigyázásra.

Ölelés pénzért

Egy Jackie Samuel nevű amerikai lány nem mindennapi szolgáltatást talál ki: vendégeinek tetszés szerinti hosszúságú baráti ölelést kínál. A nő elmondása szerint hetente átlagosan 30 férfi keresi fel, akik között veterán katonák és nyugdíjasok is vannak. De nem kell semmi rosszra gondolni: a szolgáltatása csakis baráti ölelésből áll, semmilyen más testi érintkezésből.

További szigorú szabályok is vannak: csak a saját otthonában hajlandó az ölelésekre, de ott bármelyik helyiségben, és természetesen az alsónemű fedte testrészek tapogatása tilos.

Meztelen takarítás

A Lubbock Fantasy Maid Service nevű hiánypótló vállalkozás egy magasabb szinte emelte a takarítás egyébként nem túl izgalmas procedúráját: félmeztelen és csinos takarítónőkkel végeztetik az iroda- és egyéb takarítási szolgáltatásokat.

A szolgáltatás szigorú szabályzata biztosan sok kuncsaftot lelohasztott már, ugyanis a takarítás tényleg szigorúan takarításról szól, teljesen mentes a szexuális szolgáltatásoktól. Viszont ha az ügyfelek hajlandóak egy kis felárat fizetni, akkor akár egyszerre két gyönyörű hölgy is munkálkodhat a lakásban.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás - A kép csak illusztráció, forrás: Dreamstime

TOP 5