Skip to main content

kotelezooltasMíg az orvosi, gyógyszerészeti és a vakcina iparágak el vannak foglalva új vakcinák gyártásával, egy új tanulmány az Immunity folyóiratban teljesen dekonstruálja az eddigi oltási elméletet. Kiderül, hogy a szervezet természetes immunrendszerének, ami mind veleszületett és adaptív tényezőkből áll, nincs szüksége ellenanyag-termelő vakcinákra. 

Az elmélet a védőoltások mögött az, hogy fertőzést mimikálva ösztönzi a B-sejtek müködését. Ez egyike a fehérvérsejtek két fő tipusának amelyek ellenanyagokat termelnek az adaptív immunrendszer részeként. Sokan úgy gondolják, hogy ezek a vakcina által indukált antitestek, amelyek részei az adaptív immunrendszernek, megtanítják az immunrendszert arra, hogy hogyan reagáljon a közvetlen fertőzésre, mielőtt a test igazán megfertőződne.

De az új kutatás rávilágít arra a tényre, hogy a veleszületett immunitás fontos szerepet játszik a fertőzések elleni küzdelemben, és talán sokkal fontosabb mint az adaptív immunitás megelőzése a fertőzések elleni küzdelemben. A tesztekben az adaptív immunrendszer oltással szerzett antitestjei azt mutatták, hogy a mutattak a fertőzésekkel szemben saját maguk nem tudják felvenni a harcot, amely következtében lényegében értelmét veszti az az elméletet miszerint a vakcina által indukált antitestek szolgálnak jogos funkciót a megelőzésében vagy a fertőzéssel való küzdésben.kotelezooltas2

“Az eredmények ellentmondanak a jelenlegi nézetnek, miszerint az ellenanyag feltétlenül szükséges a virus legyőzéséhez, mint például a hólyagos szájgyulladás fertőzés legyőzéséhez ” – mondta Dr. H. von Andrian Uldrich a Harvard Medical School kutatója. ”Fontos lesz tovább boncolgatni az antitestek és az interferonok szerepét hasonló, az idegrendszert megtámadó vírusok, mint a veszettség, a West-Nile vírus, és agyvelőgyulladás elleni küzdelemben.

Amint azt Dr. Russell Blaylock egy interjúban elmondta, a vakcinák nem csak nem működnek, ám valójában károsítják a szervezet veleszületett immunitását. Ahelyett, hogy megtanítaná a szervezetet arra, hogy hogyan reagáljanak a fertőzésekkel szemben, az oltóanyagok valóban gátolják az immunrendszer képességét arra, hogy TH2 típusú citokineket állitson elő és visszaszorítsa a celluláris immunitást, amely a test természetes védekező mechanizmusa halálos vírusok és baktériumok ellen.

Tehát ismét. A mítoszt miszerint a védőoltások valamiféle jogos orvosi célra szolgálnának már áttörte a tudomány.

A tudás hatalom. Kérjük, ossza meg ezt a cikket mindenkivel akit ismer.

Forrás: nlcafe.hu

Fotó forrása: http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20090410/kell-e_a_kotelezo_megved-e_a_vedooltas/ 

TOP 5