Skip to main content

a kép csak illusztrációGábor kiderítette, hogy a Biohairnél környezettudatosan nem terhelik az alapcsomagot szárítással. Ennek ellenére felajánlották neki, hogy ha nem szeretne 200 forintot fizetni, magának megszáríthatja ingyen. Azért még ezis elég bio.

Betévedtem a BioHair egyik szalonjába, ahol magamnak kellett a saját hajamat megszárítanom, mert nem hagytam magam átcseszni 200 Ft-al. Arról van szó, hogy ezek a trükkmesterek kiraknak egy plakátot, miszerint 1780 Ft-ért kapnak a férfiak egy hajmosást, hajvágást és hajzselézést. A mocskos trükk, hogy a hajszárítás nincs odaírva, de minden épeszű ember beleérti. Lófaszt! A BioHairnél nincs ingyen hajszárítás! A 3 cm-es rövid hajam kifuvatása 200 Ft.

A szemétség, hogy ez nincs odaírva az 1780 Ft-os ajánlathoz, és a kreolbőrű, tetovált 20 éves kislány csak ártatlanul megkérdi "megszárítsam?", és ha igent mondunk, már számlázzák is a plussz 200 Ft-ot.

Azért tényleg nagy trükk, hogy megmossák jó áron, a szárításért meg extra pénzt kérnek, hisz ki menne haza ilyen hidegben vizes hajjal? Például én, ugyanis poénból közöltem a kislánnyal, hogy nem kérek szárítást, hisz az plussz 200 Ft! Erre a pultos csaj közölte, hogy "nehogymár az úr vizess hajjal menjen haza, akkor szárítsa meg magának ott a hajszárító"! Ilyen létezik? Én szárítsam meg a saját hajamat?

Az már csak extra bónusz, hogy a pajeszomnál elfelejtette a csaj levágni a hajamat.

Üdv.,
Gábor

Forrás: http://homar.blog.hu/2012/11/15/biohajszaritas_a_biohairnel

Kép: http://www.addours.com/weird/vintage-357-magnum-hair-dryer/

TOP 5