Skip to main content

A napokban lehetett arról olvasni egy cikket, mi a virslivásárlás 10 pontja. A Táfelspicc be is mutatott néhány terméket, melyek milyen adalékokat tartalmaznak, így ha lehet, ezeket mellőzzék a vásárlók.

Írt arról is, hogyan készül a házi virsli, ha nem akarjuk az elrettentő adalékokkal terhelni a szervezetünket, ugyanakkor nem szeretnénk lemondani a szilveszteri hagyományról, azaz a virsli fogyasztásáról sem.

hirdetés

Korábban már mi is írtunk arról, hogyan lehet házi virslit készíteni, most azonban ismét közreadjuk azt a receptet, hisz a Táfelspicc fotóval is szolgál, hogyan is néz ki a házi verzió. Eszerint a házi virsli ronda, de finom. Vagyis nem hasonlít a szójával felpumpált, adalékokkal, főleg nitrittel terhelt és így vöröses színű bolti gagyira. 

Ne lepődjünk meg, ha az elkészített virsli sem a kinézetében, sem az ízében nem fog hasonlítani a bolti termékre, sőt egy idő után "beszürkül". Eredetileg ugyanis a virsli virsli volt, amit a boltból ismerünk, az semmi más, mint felturbózott kémia, elég csak rátekinteni a bolti feliratra. Azért nem kell elkeseredni, ahogy a Táfelspicc is írja, némelyikben még hús is akad...

A recept itt érhető el.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

 

TOP 5