Skip to main content
Elektrorider elektromos robogó

A városi és elővárosi közlekedésben abszolút nyertesek az elektromos robogók, akár a kényelmet, gyorsaságot vagy a fogyasztást nézzük. Benzinre átszámítva egy elektromos robogó átlagosan 3 dl-es fogyasztással büszkélkedhet, ami a mai benzinárak mellett egyszerűen überelhetetlen.  

Nagy előny az elektromos motoroknál, hogy az akkumulátorok kivehetőek, és töltésükhöz csupán egy hagyományos konnektorra van szükség.

Nem csoda hát, hogy az utóbbi években rengetegen váltottak elektromos közlekedési eszközre és közülük is sokan (főleg, akik nagyobb távon ingáznak munkahelyükre) a motort részesítik előnyben.

Akik pedig már beleásták magukat a témába, vagy pedig büszke tulajdonosok, ők bizonyára találkoztak Magyarország legnagyobb elektromos motorkerékpár üzletével, az ElektroBiker-el.

Ahogy a piac fejlődik és átalakul, eljött az ideje a megújulásnak, melynek keretében a cég új név alatt folytatja tovább az útját, mostantól ElektroRider-ként találkozhatunk velük. Sok év felbecsülhetetlen tapasztalatával és a piacon szerzett hírnévvel ez az átnevezés több mint egy névváltoztatás.

Hogy mi áll a változás mögött, milyen elképzelések és lehetőségek nyílnak meg ezáltal, arról Pavuk Attila üzletágvezető osztotta meg velünk gondolatait.

Miért elektrorider?

Az elektrorider név megtestesíti küldetésünk lényegét: hogy a motorosoknak olyan kiváló minőségű, elektromos meghajtású járműveket kínáljunk, amelyek nemcsak környezetbarátok, de nagyszerű vezetési élményt is adnak. Ez az új név jelképezi rendíthetetlen elkötelezettségünket egy olyan jövő iránt, ahol a motorozás a fenntarthatóság és az innováció szinonimája.

Segítség a váltásban - innovatív fizetési megoldások

Az elektrorider vezette be a motorvásárlás piacán elsőként a Buy Now, Pay Later (BNPL) fizetési lehetőséget. Ez a rugalmas finanszírozási megoldás lehetővé teszi, hogy a kiszemelt elektromos motorkerékpárt pár perces ügymenet után csupán 50%-os önerővel, kamatmentes részletfizetésre vásároljuk meg.

Finanszírozás részletei - tudj meg többet a lehetőségről

Az elektroridernél kapható elektormos motork és robogók a kategória csúcsát képezik, nem is csoda, hogy éves szinten több száz elégedett ügyféllel gazdagodik ügyfélkörük

Az elektroridertől megtudtuk azt is, hogy melyek a legfontosabb szempontok motorvásárlás előtt:

Használati cél: 

Érdemes átgondolni, hogy milyen célra szeretné használni az elektromos robogót. Városi közlekedésre, munkára, vagy hobbi célra?

Sebesség és hatótávolság: 

Fontos, hogy milyen távolságokat tervez megtenni egy feltöltéssel, és mennyire fontos a maximális sebesség. Alapvetően ez a motor csúcsteljesítménye és az akkumulátor kapacitása határozza meg. 

Kerekek és felfüggesztés: 

A kerekek és a felfüggesztés határozzák meg az elektromos robogó komfortját és stabilitását. A nagyobb kerekek és a jó felfüggesztés jobb teljesítményt nyújthat a rossz útfelületeken.

Szerviz és alkatrész elérhetőség: 

Győződjön meg róla, hogy a kereskedő rendelkezik megfelelő alkatrész ellátottsággal és szakértelemmel.

Szakmai kommunikáció és folyamatos edukáció

Az új márkanévvel az elektrorider magasabbra teszi a lécet a szakmai kommunikáció terén. Szakértő csapatuk elkötelezett amellett, hogy az elektromos motorkerékpárok egyszerre izgalmas és kihívást jelentő világába segítsék az ügyfeleket a tájékozódásban. 

Próbáld ki a legjobb elektromos motorokat, budapesti bemutatótermükben!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5