Skip to main content
Kuplio kuponkód laptop vásárlás

Bizony, nem könnyű feladat egy megbízható laptop vásárlása. Ebben segít most néhány jó tanáccsal a Kuplio.

Sokan használjuk a régi laptopjainkat, azonban szinte mindegyikkel akad már némi probléma egy-két év elteltével, így ideje lehet ezeket a gépeket lecserélni egy jobbra, a régit meg esetleg eladni vagy elajándékozni.

Főleg akkor, ha egy megbízható laptop kell a munkavégzésünkhöz, vagy más fontos cél érdekében van szükségünk az új, nagyobb teljesítménnyel vagy jobb műszaki paraméterekkel bíró gépre.

Tudatos, egyben olcsóbb vásárlás

Tudatos vásárlással, némi böngészéssel ugyanakkor nem csak megbízható gépre tehetünk szert, hanem olcsóbban is megvásárolhatjuk a laptopot, azaz ne kövessük el azt a hibát, hogy impulzív vásárlóként egyből elmegyünk a legközelebbi boltba, és ott „drágábban“ vesszük meg azt a gépet, amihez máshol jóval olcsóbban is hozzájuthattunk volna.

Az igényt felismerve a Kuplio segíti a vásárlás folyamatát, így összegzi weboldalán a legfontosabb információkat, - nem kis időt megspórolva ezzel -, illetve természetesen az ott fellelhető kuponokat is mutatja, hogy minél optimálisabb legyen a vétel, azaz kevesebb pénzt kelljen elköltenünk.

Más szempont is irányadó lehet a vásárlás során

Más szempont is irányadó lehet azonban a vásárlás során, így például a laptop jellemzői, hány év garanciával bír, az akku töltés nélkül meddig biztosítja a használatot, mások milyen kommentekkel látták el a terméket vagy a forgalmazót, mit mondanak a géppel kapcsolatban a használt laptop kereskedők vagy szerelők, stb.

A cél tehát az, hogy évekig egy jól működő gép álljon a rendelkezésünkre, olyan, mely nem tervezett elavultsággal készült, és így nem válik rövid időn belül hulladékká. Sőt, ha esetleg ismét vásárlásra adnánk pár év elteltével a fejünket, szempont lehet, hogy a régi gépünk még eladható legyen, azaz ne a szeméttelepen végezze.

Ha van ötletünk, mely gépek jönnek számításba, már csak annyit kell tennünk, hogy áttekintjük, mely kuponok használhatók fel optimálisan. A Kuplio most az alza kuponkód használatára hívja fel a figyelmünket, de ajánlja a samsung kuponkód használatát is. Mindkét esetben érdemes az összes ajánlatot figyelembe venni, hisz az Alza nem csak a Black Friday adta lehetőségre vagy szimplán akciós termékekre hívja fel a figyelmet, hanem mutatja azt is, mely termékek állhatnak végkiárusítás alatt, vagy melyek érhetők el szimplán árkedvezménnyel.

Az Alza természetesen a laptopok „árnyesését“ külön is mutatja, így érdemes lehett itt is jól szétnézni, főleg akkor, ha még nincs konkrétabb elképzelésünk, mely gépet vásárolnánk meg.

Ha mindennel végeztünk, azaz kiválasztásra került a laptop, már csak meg kell rendelni. Ez csak néhány kattintás, nemsoká pedig érkezhet az e-mail, mikor szállítják házhoz a gépet. A vásárlás így gyors és egyszerű, nem utolsó sorban pedig (kuponnal) olcsóbb.

A kép forrása: Image by karlyukav on Freepik

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5