Skip to main content
könyvelés nextaccounting.hu

Ahhoz, hogy egy cég minden szempontból szakszerűen és törvényesen működjön, több mindenre is oda kell figyelni. Például arra, hogy a gazdasági események minden esetben határidőre és a valóságnak teljes mértékben megfelelő adattartalommal kerüljenek rögzítésre. 

Szerencsére a profi könyvelés Budapest szerte és más városokban is elérhető, így kaphatunk segítséget akkor is, ha a fővárosban élünk, és akkor is, ha vidéken. Számos előnye van annak, ha ahelyett, hogy „házon belül” akarnánk megoldani ezt a tevékenységet, inkább a kiszervezés mellett döntünk. Nézzük is, hogy mik ezek!

Tapasztalt szakemberek könyvelnek

Amennyiben profi külsős cégre bízzuk a munkát, akkor biztosak lehetünk abban, hogy hozzáértő könyvelők fogják elvégezni az ezzel kapcsolatos feladatokat. 100%-ban vállalják a felelősséget, és ha kapunk egy NAV ellenőrzést, akkor képviselnek is minket függetlenül attól, hogy a tényleges könyvelés Budapesten vagy máshol zajlik-e.

Adózási és könyvelési tanácsadást is nyújtanak

Ha kiszervezzük a könyvelést, akkor nekünk nem lesz dolgunk se az adóbevallásokkal, se pedig a különböző nyilvántartások vezetésével. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne merülhetnének fel bennünk olyan kérdések, amikre szeretnénk szakszerű választ kapni.

Tipikusan ilyen például az, amikor történik egy törvénymódosítás vagy új előírás kerül bevezetésre, és cégvezetőként szeretnénk tisztában lenni azzal, hogy ez milyen hatással lesz a vállalkozásunkra. A szakemberek teljeskörű tájékoztatást nyújtanak, és igény esetén tanácsadást is kérhetünk tőlük.

Rendszerben láthatóak a folyamatok

Ha a Next Accounting könyvelő irodára bízzuk a könyvelésünket, akkor egy felhőalapú ERP rendszerhez is hozzáférést kapunk. Mivel ezáltal nemcsak a gazdasági események rögzítésére látunk rá, hanem minden más belső folyamatra is, a cégünk működése sokkal tervezhetőbbé és ellenőrizhetőbbé válik. Ennek rengeteg pozitívuma van, például az, hogy nagyon jól össze tudjuk hangolni az egyes területek irányítását, és azonnal ki tudjuk szűrni az esetleges hibákat.

Nyitókép forrása: seo101.hu licence alapján - elements.envato

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5