Skip to main content
datatrans internetszolgáltatás

Ha cégünk új telephelyre költözik, az internetszolgáltató kiválasztása kulcsfontossággal bír. A hálózat erőssége, gyorsasága és biztonsága ugyanis meghatározza majd a munka hatékonyságát is. Miben lehet erősebb egy helyi szolgáltató, mint a multik? Cikkünkben összegyűjtöttük az előnyöket!  

A személyre szabhatóság varázsa

Ha röviden akarnánk összefoglalni, azt mondanánk: sokkal jobban képes alkalmazkodni az egyéni igényekhez egy kisebb vállalat, mint egy nagyobb. A lokális szolgáltatók rugalmassága abból is adódik, hogy nem egy világszintű, hanem egy környékbeli, kisebb ügyfélkörre tudnak fókuszálni. A Datatrans vezeték nélküli internetszolgáltatása ezért is bizonyulhat hatékonynak cégek számára is.

A helyi internetszolgáltatók további előnyei

  1. Megoldások a legkülönbözőbb méretű vállalatoknak: Kis-, közép- vagy nagyvállalkozó vagy? Egy lokális szolgáltató akár mindegyik vállalattípus igényeihez képes lehet alkalmazkodni.
  1. Gyors ügyintézés és kivitelezés: Unod már a hosszú percekig, akár órákig tartó várakozást, ha felhívod az internetszolgáltatódat? A globális ügyfélkör miatt ez valószínű, hogy gyakori probléma marad még egy ideig. Ellenben egy kisebb, akár csak pár megyét vállaló szolgáltató szinte rögtön tud reagálni minden, a felmerülő kérdésre. Emellett ők a kivitelezési munkálatokat is rövidebb idő alatt tudják nyélbe ütni.
  1. Egyedi ajánlatok: Cégednek speciális igényei vannak, melyekhez egy hagyományos internetcsomag nem megfelelő? Egy nagyvállalat nem tud tekintettel lenni minden egyes vállalkozás igényeire. Egy kisebb szolgáltató viszont jobban figyelembe tudja venni a kéréseidet, és úgy törekszik majd a lehető legoptimálisabb eredményre.
  1. Akár rövid távra is: Csak egy építkezés vagy egy rendezvény során lenne szükséged internetre? Egy lokális szolgáltató akár ennek megoldásában is segíthet. 
  1. 100%-ig magyar cég: Miért is fontos ez a gyakorlatban? A leginkább a megbízhatóság miatt: egy hazai székhelyű, a helyi igényekkel tökéletesen tisztában lévő szolgáltatóval az együttműködés is gördülékenyebben mehet.

Vége a kiépítési problémáknak - eljött a szélessávú, vezeték nélküli internet kora

Ha olyan helyen élünk és dolgozunk, ahová nehezebben lehet eljutni, érdemes lehet egy rádiós összekötésű internetkapcsolatban gondolkodnunk. A Datatrans ezt képes biztosítani Székesfehérváron és vonzáskörzetében (Győr-Moson-Sopron, Fejér és Komárom-Esztergom megyék). 

Szolgáltatásukat járulékos, rejtett költségek nélkül, több mint 20 éves tapasztalattal nyújtják - messzemenőkig odafigyelve az egyéni ügyféligényekre..

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5