Vanessa Hudgens szellemek

Kép forrása: wikimedia

A The Kelly Clarkson Showban Vanessa Hudgens, a High School Musical sztárja rendkívül érdekes bejelentést tett idén tavasszal. 

Elárulta, hogy 8 éves kora óta szemlélője paranormális jelenségeknek, sőt, már beszélni is szokott szellemekkel.

hirdetés

Eleinte félt az ijesztő jelenségektől, például első alkalommal, mikor egy játék elkezdett mozogni felé, ahogy készülődött az iskolába, de ahogy meséli továbbiakban a videóban, nemrég rájött, hogy ez tulajdonképpen egy adottság, amivel élni lehet.

„Korábban nem foglalkoztam vele, mert ijesztőnek találtam, de mostanában rájöttem arra, hogy ez egy képesség, szóval elmerülök benne.“

A színésznő ezután kitért arra is, hogy kapcsolatot tud létesíteni szellemekkel, így például beszélt egy olyan szellemmel is, aki a háborúban elvesztett férjét kereste.

Vanessa említést tett még arról is, hogy a piacokon sok olyan eszköz megvásárolható, mellyel kapcsolat létesíthető a túlvilággal, nemrég ő is vásárolt a barátnőjével egy ilyen dobozt.

Forrás: maga a videó - A nyitókép csak illusztráció, forrás: By Eryn Johnstone - crop of flickr - CC BY 2.0, - wikimedia

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu