Skip to main content

Milyen hasznokat nyújthat egy olyan szolgáltatás, amiben egy cég teljes kapcsolati hálóját is feltérképezhetjük? Számtalan területen jelenthet segítséget az, ha ismerjük, hogy egy vállalkozás milyen más piaci szereplőkkel áll kapcsolatban. Ezzel feltérképezhetjük a működésének a hátterét, a tulajdonosokat, de még a mindennapokban is hasznos tud lenni, ha valami fontos információt keresünk. 

Egy céginformációs rendszer sokkal többet ad, mint egy szimpla adathalmaz

Ma már több megoldás közül is lehet választani a piacon. A Credit Online kapcsolati háló moduljának segítségével még egyszerűbb és hatékonyabb lehet a céges ügyintézéshez szükséges adatok keresése, értelmezése és prezentálása. Egy ilyen rendszernek az a fő feladata, hogy az üzleti döntésekhez minden olyan információval rendelkezzünk, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a megfelelő irányba kormányozzuk tovább a vállalkozást.

A kapcsolati háló az egyik legkedveltebb modulok közé tartozik, mivel hatékonyan és nagyon gyorsan térképezhetjük fel a partnerek, versenytársak és más vállalkozások üzleti érdekeltségeit. Ez több szempontból is nagyon hasznos lehet a mindennapokban, az üzleti életben. Pontos képet kaphatunk arról, hogy egy-egy cég mögött kik állhatnak, kinek van benne tulajdonrésze és az milyen egyéb érdekeltséggel rendelkezik még ezenkívül.

Elkerülhetjük az indirekt kapcsolódást olyan kétes, potenciálisan kockázati hátterű gazdasági szervezetekkel, akikkel alapból semmilyen üzleti összeköttetést nem akarunk létesíteni. A kockázatmenedzsmentben is kulcsszerepet játszik a kapcsolati háló, mivel jelentősen növeli a biztonságot, a kockázatos elemeket, döntéseket megelőzhetjük és minden céget részletesen átvilágíthatunk.

Nem kell belebonyolódni a hálóba

Vannak olyan cégek, amelyeknek az érdekeltségei valóságos pókhálót képeznek. Ezért is fontos, hogy a megfelelő szolgáltatást válasszuk, ami a szükséges információk mellett azt ideális, érthető formában prezentálja számunkra. A kapcsolati háló modul nyilak segítségével jeleníti meg a kapcsolódásokat, amivel egyszerűbb lesz áttekinteni az összes összeköttetést. 

Ez azonban sokszor igazi útvesztővé válhat, ezért is nagy változás, hogy a legújabb fejlesztésben már egy-egy kör jeleníti meg az üzleti kapcsolatokat. Itt külön van jelölve a tulajdonos (T), vezető (V) és jogelőd (J). Ezzel még egyszerűbb lesz a kezelés és átláthatóbb felületet kapunk.

A gyors információszerzés kulcskérdés lehet

Bizonyos helyzetekben nincs idő arra, hogy napokon vagy heteken keresztül elemezzünk egy-egy vállalkozást. Ezért is ajánlott olyan céginformációs szolgáltatást választani, ami minden támogatást, eszközt megad ahhoz, hogy gyors és megalapozott döntéseket tudjunk hozni az üzleti életben. Hosszú távon a vállalkozás fejlődésére is komoly hatással lesz az, ha minden információval rendelkezünk.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5