Skip to main content

Az ereszcsatorna kialakítása és megfelelő működése sok tényezőtől függ. Ha optimális megoldást szeretnél, a kiválasztáskor és telepítéskor vedd figyelembe az épületed adottságait, az esővíz várható mennyiségét és az adott terület környezeti jellemzőit.

Miért előnyös a PVC ereszcsatorna használata?

A Káplár fatelepen kapható Galeco ereszcsatornák jól alkalmazkodnak az épületek külső megjelenéséhez és funkcionális igényeihez, hiszen széles szín- és méretválasztékban érhetők el. Ezekkel a rendszerekkel az esővíz újrahasznosítása is megvalósítható, így hozzájárulnak a környezetvédelemhez és a fenntarthatósághoz is. 

A cég telephelyein vagy webáruházában az ereszcsatorna-rendszereken kívül szinte minden olyan építőanyagot megtalálsz, amire a házépítési, tetőkészítési vagy -felújítási projekt során szükséged lehet. A fenyő fűrészárukat, gyalult termékeket, tetőfedő anyagokat, lap- és lemeztermékeket országos házhozszállítással tudod megrendelni. 

Mitől különlegesek a Galeco PVC és a Galeco STAL és STAL² rendszerek?

Ezek olyan polivinil-klorid alapú csatornák, amelyek könnyű súlyuk által gyorsan és egyszerűen telepíthetők. A PVC kiemelkedő tartóssággal rendelkezik, ellenáll a korróziónak, és jól bírja az időjárási viszonyok változását. 

A Galoco által kínált STAL és STAL² acél rendszerek pedig nemcsak modern dizájnt képviselnek, hanem funkcionalitásukat tekintve is optimálisak. A takarólemezek elrejtik az eresz homlokfalát és a csatornatartókat, így egységes, letisztult megjelenést kölcsönöznek az épületnek. Emellett könnyen karbantarthatók és tisztíthatók, így amellett, hogy jól elvezetik az esővizet az épület környezetéből, hosszú távon is megőrzik eredeti formájukat.

A termékek további előnyei

A vízelvezető-rendszer megfelelő méretezésével és elhelyezésével hatékony esővíz-elvezetést valósíthatsz meg. A Galeco termékek speciális peremmel vannak ellátva, amely megakadályozza a víz visszacsorgását még intenzív esőzések esetén is.

Ezek a modern ereszcsatornák a koextrudálás technológiájának köszönhetően magasfényű, világos belső felülettel rendelkeznek. Ennek nem csupán esztétikai szempontból van jelentősége, hanem csökkenti a felmelegedés mértékét is, valamint minimalizálja a hőtágulás okozta károkat. 

Hol alkalmazhatod a Galeco PVC vagy acél ereszcsatornát?

Az említett vízelvezető-rendszer kiválóan alkalmas lakóházak, kereskedelmi létesítmények, ipari épületek esetében, ugyanakkor kertekben, parkokban is alkalmazzák vízelvezetési céllal. A megfelelő vízelvezetés ugyanis egyrészt fontos az épületek védelme érdekében, másrészt a környezettudatosság szempontjából is lényeges szerepe van. 

A PVC és acél ereszcsatornák tehát kiváló megoldás jelentenek a különböző típusú épületek vízelvezetésére és védelmére. 

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5