Skip to main content
Lépés Magazin

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Sok olvasó keresi a tematikus oldalakon a pozitív híreket, hisz elegük van már a poltikából, a tragédiákból, a negatív hírekből. 

Az egyik ilyen oldal a Lépés Magazin, mely számos pozitívummal szolgál, elég csak a menüpontokat megtekinteni. De nem csak érdekes hírek olvashatók az oldalon, de olyanok is, melyek hasznosak, például egy-egy infó révén akár pénzt is megtakaríthatunk.

Érdekes hírek

Természetesen a legtöbb olvasó az érdekes cikkeket keresi, így megismerhető például az a hír, mely arról szól, hogy Tihanyi Lajos festő eddig nem ismert festményét találták meg, de soha nem látott fotókat is megtekinthetünk Habsburg Ottó életéről.

Programok

A portál különböző programokról is hírt ad. Olyan eseményekről is, melyek nem mindig jelennek meg a hivatalos vagy a közösségi médiában. Így például egy cikket olvashatunk arról, a közelgő ünnep alkalmából adventi vásárt szervez a tatai múzeum, de ígéretes program lehet a közelgő Funky Fesztivál is.

Utazási tippek

Érdekes fejlemény az elmúlt években, hogy egyre többen választják a vetélytársakhoz képest olcsóbb, mégis színvonalas utazást ígérő ajánlatokat. Ezt felismerve azonban nem csak az utazási irodák léptek egy nagyot, hanem a légitársaságok is, így hírt kaphatunk arról, miszerint akár százezrek is spórolhatók, ha bárki körültekintően, pár hónappal előbb vásárolja meg a jegyet.

Álláshirdetések

Sok ember vált munkahelyet, azaz sokan folyamatosan böngészik az álláskereső oldalakat, több, kevesebb sikerrel. E körben érdekes, esetlegesen egyedi hírekkel szolgál a Lépés Magazin is, így sokan e célból is olvassák az oldal híreit.

Tehnológia

A legtöbb olvasó azonban mégis az érdekes híreket keresi továbbra is, annak ellenére, hogy a magazinban technológiával kapcsolatos híreket is megismerhetünk

Jó szórakozást!

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Silvia képe a Pixabay -en.

Sajtóközlemény

 

 

TOP 5