Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Pexels)

Személyre szabott, kedves, aranyos, vagy akár vicces ajándék Anyának, Nagymamának. Mutatjuk az idei legnépszerűbb trendeket! 

Ünnepeld meg Édesanyáddal ezt a napot, hiszen az ő szeretete és gondoskodása nagyon fontos szerepet töltött be az életedben. Elegendő egy apró, ám személyre szabott kézműves ajándék is ahhoz, hogy mosolyt csalj az arcára és öröm könnyet csalj a szemébe. Természetesen ölelés, puszi és a kedves szavak kíséretében lesz igazán kedves ez az ajándék.

Ajándék a kuckózós pillanatokhoz

Szeret kávézni, teázni, ropogtatni egy finomságot, amikor ideje engedi? Ilyenkor ha leül egy puha fotelba és olvas pár sort könyvből, jöhet a feltöltődés! Tedd ezt a pillanatot mostantól mindig örömtelivé számára egy kedves, szívhez szóló bögrével, párnával. A különleges anyák napi ajándékokkal minden napra fog szólni az öröm.

aapr 1

Anya-lánya örök emlék

Az egyik legkedvesebb dolog, amikor anya-lánya karkötőt hordhatsz az anyukáddal. Ez nem csak anyák napján emlékezetes, hanem az év minden napján. Tükrözi a közöttetek lévő szoros köteléket és szeretetet. Ezzel is kifejezheted, mennyire hálás vagy az anyai szeretetért és gondoskodásért. Viseljétek bármikor a karkötőt, amikor nem vagytok együtt, akkor is mindig egymásra fogtok közben gondolni. Egyedi, kézműves karkötőket keresd a Meskán.

aapr 2

Teljen meg anyukád otthona szeretettel, akkor is, ha a gyerekek már kirepültek

Olyan kézműves, fényképes egyedi ajándékokat mutatunk neked anyák napjára, melyeket örömmel fog kitenni minden édesanya a nappalijába, konyhába, vagy bármely helyiségébe, ahol szeretné látni. Ezek akkor is emlékeztetni fogják a gyerekei szeretetére, amikor ők már nem laknak otthon, vagy hosszú ideje nem látja őket. Apróságok, de egy anyának hatalmas öröm.

aapr 3

Anyák napjára a kézműves, szeretetteljes kedvességekkel nagy örömet szerezhetsz anyukádnak. Érdemes olyan ajándékot választani, amire akár szüksége is lehet és szívesen fogja rendszeresen használni. Legyen szó akár egy csodaszép, esztétikus, tárcáról, vagy egy táskáról, amibe a mindennapi holmijait tudja vinni az anyukád.

aapr 4

Minden kedves édesanyának boldog Anyák napját kívánunk!

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Photo by Yan Krukau: pexels

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5