Skip to main content

 

Észre se vesszük, hogy a gyilkos gépek már közöttünk vannak. Felrobbanó telefonakkuk. Lángra kapó laptopok. Az idegeinket lassan felőrlő rendszerfrissítések. Linux-telepítés.

Ráadásul egyre szemtelenebbek a gépek, onnan támadnak, ahonnan nem is számítunk rá. Kinek jutna eszébe, hogy a talpunk mellett zümmögő-berregő robotporszívó a gazdája fejét próbálja megsérteni? Pedig pont ez történt egy dél-koreai 52 éves nővel, akinek a haját elkapta a takarítással megbízott szerkezet, és nem is eresztette, amíg a tűzoltók le nem vágták onnan.

hirdetés

Ne feledjük: a robotporszívó olyan eszköz, amire igazából semmi szükségünk nincs.

Alattomos módon beszivárgott a plázákba és elektronikai boltokba, azt hazudva, hogy majd kevesebbet kell házimunkáznunk. Na persze. Azt a mikroszkopikus porzsákot talán a cica viszi ki minden megtett kör után?

A legtöbb ilyen gép nem is szív, csak söpröget, miközben egy hasraütésre kitalált útvonalon végigjárja a lakást. És persze feltekeri magát mindenre, ami az útjába kerül. Most kell elgondolkodni azon, hogy mit engedünk meg a gépeknek, még mielőtt késő lesz.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5